Direktlänk till inlägg 8 april 2019

Måndag med ny vecka igen

Av Rehn/Hornesjö - 8 april 2019 08:28

    

Så var det måndag igen och dagen såg inte så lysande ut när jag klev ur sängen, snön yrde utanför fönstret  och det blåste kalla vindar. 

 

Såg lite misstänkt ut när jag kollade på mina steg, för detta kan inte stämma och så kom jag ihåg att jag tog ju av mig klockan när jag höll på i köket på förmiddagen och sen satte jag ju inte på mig den på ett bra tag, så några steg till hade nog det visat sig om klockan suttit på armen hela tiden.  Sömnen är ju inte mycket att prata om, klockan hann bli lite för mycket innan jag somnade efter att har kollat på Wallander.


Men i dag är en nu dag och det blev att vi skulle åka till pappa, hade sagt av vi skulle komma vid 11 tiden och sedan sätta igång och i stort sett bara idag gå igenom mamma smycken och hennes andra ägodelar (ej kläder)

Det blev många timmar bland mamma saker och det var så känslomässigt jobbigt att hitta alla bilder, brev och mycket annat som hon hade i sina väskor/plånböcker och det var så många gånger jag hade velat säga några ord till mamma om mina fynd.

  Ett av sakerna jag hittade var mammas medlemskort från 1962 som bevisade hennes arrangemang för Hammarby

Det var så mycket saker som skulle sorteras så efter 

flera timmar med bara plock så begav vi oss hemåt för att fortsätta att gallra bland alla saker.

Blev nästan lite rädd att jag var på väg in i väggen för när jag fick ett mail om att jag skulle skicka lite punkter till kvällens styrelsemöte på klubben så visste jag inte hur jag skulle göra för att få iväg detta. Kollade på mailet som jag i stort sett bara kunde vidarebefodra men hur jag skulle göra hade jag ingen aning om. Eftersom jag inte var hemma och vid datorn så kom jag inte heller ihåg mailadressen till min kontaktperson på klubben. Men efter ett tag så löste sig allt och jag började fungera igen och kunde få iväg alla punkter.  Men har ju drabbats av detta en gång tidigare när jag var mycket stressad och blev så himla rädd, men som tur var så löste jag detta fort.

Jag var helt slut efter alla synintryck och skallen ville inte hänga med så fast jag inte hade ätit eller druckit något annat än en kopp kaffe på hela dagen så fanns det ingen energi att ställa mig vid spisen.

Men hade tur för det fanns även denna måndag isterband i kylen och det är något som Lasse kan laga.

 

och jag lovar att det var gott att få sätta mig vid dukat bord och bara äta och nu kändes jag verkligen hungersuget.


Det var ju premiär för Bigges Loser och det ville jag se, visst saknade jag då Bonusfamiljen men den går att se i efterhand. 

Fast jag var så trött så gick det ändå inte att sova och jag fortsatte att titta på TV fram till klockan var 01,00

Vid 23 tiden plingade det till i min mobil och jag hade fått veta att jag fått en servplats på TEM i Åkersberga på Lördag och det piggade till mig och jag fick en massa att tänka på.

Klockan han bli över halv 2 på natten innan jag somnade och hann då skriva ner dessa rader om dagen.

I dag tisdag är det kurs för lilla Zlatan, på torsdag är det kurs igen gör Z och sen på lördag blir det tävling för Yra, känns ganska bra att ha så mycket att göra.

Men nu måste jag försöka sova några timmar.

Ia

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 21 mars 08:43

Torsdag   Lite bättre denna dag, men fortfarande grått och trist.         Så såg min natt ut.  Mådde inte alls bra idag. Ont i lederna och känner mig allmänt dålig.  Satte mig ner för att kolla på Glamour och då passade vår hungrig...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 18 mars 08:43

Måndag     Idag var det kallt igen, men solen sken och det gör mig lite glad.         Jaja, natten blev som den blev.   Tänkte lite extra på Qling idag eftersom det är 5 månader sedan han lämnade oss.  Livet med hundarna har blivit helt...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 14 mars 10:03

Torsdag   Fortfarande visar termometern att det går åt rätt håll. Natten kändes bra och jag var upp för att ordna mitt urinprov vid 6 tiden.       Fanns väl inget direkt att klaga på denna morgon. Började dagen med att se på Glamour efte...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 11 mars 08:47

Måndag   Morgonen visade sig vara kall, men solen skulle visa sig och det kändes som en bra dag att stiga upp till. Natten kändes bra och jag visste att jag hade varit upp och kissat vid 2 tiden, men sen kändes det som jag hade sovit fram tills j...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 7 mars 13:00

Torsdag         Allt såg väl helt okej ut, förutom de 6 minusgraders som visade sig denna morgon. Men bara solen kommer fram så lär det i alla fall bli plusgrader. Tyvärr var vi tvingade att bege oss ut för att handla lite på Willys. Hem ...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Skapa flashcards