Direktlänk till inlägg 14 april 2019

Söndag utan åtagande

Av Rehn/Hornesjö - 14 april 2019 07:35

 

Denna natt kändes inte lika bra som gårdagen och jag som trodde att jag skulle sova som en klubbad säl efter gårdagens aktivitet.

Vädret såg inget vidare ut men termometern visade i alla fall sig på plussidan och det är ju alltid något

Dagen fortsatte i alla fall och vädret blev bättre och bättre. Började förmiddagen efter frukost med att städa ett av rummen där jag hade placerat en hel del av mammas saker.  

Fick för mig att idag ville jag grilla en riktigt god köttbit och valde mellan Kvantum och Citygross som jag normalt tycker att det bästa köttet. Men det blev Kvantum och de har ju också snyggt och gott svenskt kött. Det blev ju lite annat än entrecote och summan slutade på 700 kr, men tänkte att 2 köttbitar för 126 kr får väl vara okej om det bara att bra.

Hade även köpt korv som jag ville att i skulle grilla till lunch

     

Detta fick bli på lilla gasolgrillen och till detta drack vi bara vatten, det var ju lunch.

Dagen fortsatte med att jag var ute en hel del och vid 15.00 tiden skulle vi möta en tjej Lina Edström för att hon skulle få låna ett av våra vibrationshalsband för att se om detta kan hjälpa en lite stressad tik som hon har fått tagit över.

   

Passade på att ta med oss Zlatan för lite social övning i centrum bland bussar och en massa folk och det gick jättebra, han var inte ett dugg rädd för någonting.

Hem och jag ville sätta mig ner en timme i solen för att påbörja en ny bok.

 

Hundarna var runt mig och Lasse höll på med något i boden.

 

Det blev lite för honom att göra för Barbro kom och bad oss gå ner i undergrunden och kolla om det var någon läcka. Det är någon läcka i något hus här på udda sidan som de inte har kommit  var.  Eftersom vår lucka ner till grunden ligger i ett förråd så blev det att Lasse fick plocka ut allt som fanns där.  Det bar i alla fall snustorrt i vår grund, men fick Lasse att börja städa undan en del saker som han inte behövde ha i förrådet.

 

Rätt som det är kommer någon in genom vår grind och jag ser bara en storvuxen man och ropar "du får inte öppna var grind", jag är ju rädd att hundarna ska springa ut, men det visade sig vara en av grannarna som ville komma ner och snacka och han har bra hand med hundar så det var ingen fara.

 

Efter att han hade suttit hos oss och pratat av sig och samtidigt kelat med alla våra hundar så hade det gått en timme och nu var det dax för oss att börja grilla. Jag hade ju bestämt att det skulle bli kolgrillen denna kväll.

 


Inväntade en bra glöd innan jag la på de "dyra köttbitarna" och hoppades att de skulle vara möra och fina.

   

Kan nog påstå att de blev ganska perfekta och jag fick som vanligt äta mest kött då Lasse alltid lämna en del, men idag ville jag inte ge hundarna detta utan jag åt med god aptit och tänkte "det är ju måndag i morgon"  och då kan jag börja banta igen om jag behöver (det får vågen utvisa)

 

Sen blev det kväll och det fanns nog en viss trötthet kvar sedan gårdagen så att somna som vanligt framför TV:n var det inget problem med.

Vaknade till när Robinson höll på och försökte koncentrera mig på vem som skulle bli utslagen, men det var inte lätt så jag stängde istället av TV och kollade på appen hur många steg jag hade hunnit med under dagen

Det var väl ganska okej  och visade sig strax under 10,000

 

Kände att det var lika bra att jag sedan gjorde mig klar för sängen fast klockan inte var så mycket.

I morgon är det ny vecka och lite andra åtaganden

Ia

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 15 april 09:31

Måndag   Så var det kallt igen.         Så såg det ut efter denna natt.  Fattar inte varför mitt ANS är på rött, tycker att jag känner mig ganska lugn. Idag var det vägning igen eftersom det var måndag och det där med att äta choklad s...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 12 april 08:35

Torsdag             Lite orolig natt med många uppvakningar och tyvärr inte en grön app som jag vill ha. Det var riktig kallt ute idag igen och jag kände så fort jag satte foten utanför dörren att jag frös. Kände inte att vi direkt m...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 8 april 10:14

Måndag igen   Äntligen så visar termometern lite värme         Appen visade även den på en bra start på denna vecka. Att vakna upp till en knallblå himmel är något som gör att jag känner lycka. Tyvärr är ju inte allt så självklart och...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 4 april 10:25

Torsdag   Kallt och soligt var det denna morgon.         Men ännu en natt som kändes okej med en grön app. Idag fungerade TV4 play igen på tv:n i vardagsrummet så det blev en timme för mig innan hundarna fick sin mat. På morgonen har...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 1 april 09:27

Så var vi inne i april    Lite svalare denna dag och även grått och trist.         Natten blev i alla fall bättre än vad jag hade förväntat mig efter den struliga kvällen. När jag vaknade denna morgon så ser jag att det brunnit i ett p-...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards