Direktlänk till inlägg 14 juni 2019

Fredag

Av Rehn/Hornesjö - 14 juni 2019 07:46

     

Naturligtvis hann klockan bli över 24,00 innan jag kunde somna och det gjorde ju att det blev färre timmar, men har nog sovit ganska bra ändå och kan inte påminna mig några drömmar.

 Var ändå ganska så trött när jag hörde Lasse gå ner för att släppa ut hundarna och ge dem mat, märkte att Z hade kommit upp igen och hoppade vid min sida av sängen för att komma upp. Jag tänkte att jag öppnar inte mina ögon för då blir hon så glad utan hjälpte henne bara upp i sängen igen och hon for omkring som en liten galning, så här brukar hon inte göra tänkte jag och och klappade henne så att hon skulle lägga sig ner, när jag klappar henne på magen så känner jag en snopp och kollar äntligen upp och upptäcker att det är Zlatan som har kommit upp och klart att han var lycklig att äntligen få var med mig i sängen.

 

 Dagen fortsatte med bra väder och Lasse kunde denna dag måla lite på boden

Vet inte varför, för denna dag kunde jag inte skylla på vädret för att kroppen värkte, men hade så ont i mina ben hela förmiddagen att det bara inte gick att gå en promenad med hundarna.

 

När Lasse hade målat lite så satte han igång med att klippa häcken och sen blev det en tur till återvinningen för att göra oss av med detta skräp.

Eftersom det var bra väder så ville jag ha en god köttbit att grilla, men hade igen lusta att varken besöka Citygross, Kvantum eller Maxi så det fick bli vad som fanns i Hallunda.

Köpte i alla fall några små skivor med entrecote från den manuella disken på Supergrossen och tanken var en middag med dessa och en lite förrätt med en toast och sen jordgubbar

 

Kopplade av någon timme innan jag skulle börja med middagen med att läsa min bok som jag inte alls gillar, men inte kan låta bli.

 

När jag kommer in i köket för att påbörja middagen så kände jag att jag inte alls var hungrig och äta allt jag hade planerat kändes nästan bara bortkastad tid.

Ut och frågade Lasse om vi verklig måste grilla eller om det räckte med en macka och ett glas vin och han var med på detta.

 

Slog ihop allt jag skulle ha haft idag och det fick bli två mackor var helt utan något kött

 

En med bara  chevrée och honung och en med massor av goda kantareller, tomat och ost och så lite vattenmelon till detta.

 

Sen blev det i alla fall en promenad med bara de hundar som inte drar och sliter i kopplet.  Ibland är det så härligt att ta dessa koppelpromenader med Yra och Olga som bara skiter i allt annat och går runt och nosar i lugn takt.

 

När vi kom hem så satte vi   oss ner och bara tog varsin cola    i det fortfarande skön vädret.

Lite senare blev det även jordgubbar med grädde   framför TV:n, men innan klockan var 22 så gav jag upp och bestämde mig för att gå och lägga mig.

Meningen var att jag skulle kolla på TV från sängen,  men jag måste ha somnat  direkt för sen vaknade jag av att min klocka alarmerade att den var 24,00. Gick upp och satte mig vid datorn och skrev klart denna blogg.

Ia

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 21 mars 08:43

Torsdag   Lite bättre denna dag, men fortfarande grått och trist.         Så såg min natt ut.  Mådde inte alls bra idag. Ont i lederna och känner mig allmänt dålig.  Satte mig ner för att kolla på Glamour och då passade vår hungrig...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 18 mars 08:43

Måndag     Idag var det kallt igen, men solen sken och det gör mig lite glad.         Jaja, natten blev som den blev.   Tänkte lite extra på Qling idag eftersom det är 5 månader sedan han lämnade oss.  Livet med hundarna har blivit helt...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 14 mars 10:03

Torsdag   Fortfarande visar termometern att det går åt rätt håll. Natten kändes bra och jag var upp för att ordna mitt urinprov vid 6 tiden.       Fanns väl inget direkt att klaga på denna morgon. Började dagen med att se på Glamour efte...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 11 mars 08:47

Måndag   Morgonen visade sig vara kall, men solen skulle visa sig och det kändes som en bra dag att stiga upp till. Natten kändes bra och jag visste att jag hade varit upp och kissat vid 2 tiden, men sen kändes det som jag hade sovit fram tills j...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 7 mars 13:00

Torsdag         Allt såg väl helt okej ut, förutom de 6 minusgraders som visade sig denna morgon. Men bara solen kommer fram så lär det i alla fall bli plusgrader. Tyvärr var vi tvingade att bege oss ut för att handla lite på Willys. Hem ...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Skapa flashcards