Alla inlägg den 3 augusti 2020

Av Rehn/Hornesjö - 3 augusti 2020 08:21

Vad tar dagarna vägen.

Dagarna kommer, dagarna går men inte blir det mycket gjort.

Vad som har hänt sedan i onsdags har jag ingen aning om, visst vi har haft mysigt besök av Trassla med familj och vi har ätit gott, som vanligt.

Detta var ju från början en vanlig matblogg, men sen kom det in lite annat och sen kom Yras valpblogg in som tog det mesta av min tid vid datorn.

Så nu tänkte jag i alla fall lägga ut vad vi har ätit från onsdag till söndag.

             

Det blev middagar som vanligt och det var ganska gott om jag får säga det själv.  Det har varit Lasse som har fått välja mat varje dag eftersom det är han som behöver gå upp i vikt och även få tillbaka lite av sin muskelmassa.

På onsdagen blev det raggmunk men bacon, på torsdagen blev det grillad kycklinglår, på fredagen blev det mest vegomat men så himla gott med alla smaker som kommer fram när man äter en enkel kronärtskocka, på lördagen bakad potatis med räkor. I går hade jag ingen som helst tanke på mat på hela dagen, men när kvällen närmade sig så blev det en snabb tur till Hallunda för att handla lite middagsmat och det blev inte fy skam kan jag påpeka. Hade högrevsfärs i frysen och även en bakpotatis kvar som aldrig blev använd sedan i lördags, så det enda jag behövde köpa var färska champinjoner och en påse med grönpepparsås.  Det blev då även glass till efterrätt.

Under dessa dagar har jag även suttit och virkat en del.  Fick för mig en dag när vi var och handlade att jag skulle gå in på Rusta och kolla om de hade något billigt bomullsgarn och det fick bli 7 stycken nystan som jag lekte lite med.

I går tog garnet slut så om jag ska fortsätta att virka så blir det en tur till någon annan affär där det finns lite roligare garner.

Idag är det måndag och vi får besök av valpen Åsa med matte och husse. Så det blir säkert lite lekkort på syskonen som hamnar i Yras valpblogg under dagen.





 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards