Direktlänk till inlägg 23 mars 2019

Fredag

Av Rehn/Hornesjö - 23 mars 2019 07:57

 

Så var det morgon igen och vädret var idag fint med en blå himmel men lite kylig morgon.

    Natten kändes rätt okej, men stegen blev inte många.

Efter vår frukost så blev det att jag gick ut och ställde mig i solen och trimmade Olga.  Hade nog tänkt ta flera men det tar sin tid och min kropp orkar inte hur mycket och länge som helst.

Behövde handla lite på Dollarstore så detta började vi med denna dag och efter detta blev det en tur till Brännkyrka kyrka        och mammas nya viloplats där hon kommer att få vila tillsammans med sin syster Sollan och Freddy.  

Pratade med pappa när vi var på väg därifrån och han ville att vi skulle komma hem till honom och hjälpa till med lite nya papper som hade kommit.  Som pappa sa igår "det är lätt att komma till världen, men svårare att ta oss härifrån".

Ja alla dessa papper blir man inte klok på.. men annars så rullar allt på och dagen börjar närmar sig sitt slut.

Fick ont i hjärtat när vi satt hos pappa, försökte skylla på att det nog hade med trimningen att göra, men märker samtidigt att mina nerver ligger på ytan och jag klarar inte att känna mig så här.

När vi kom hem blev det i alla fall att jag satte mig i en solstol och lyssnade på en ljudbok. Hundarna lekte runt mina fötter och det var ganska så rogivande att bara få sitta ner, blunda och lyssna.

Såg lite på skidskytte innan det blev middag.

Hade velat stå vid grillen själv denna dag, men skickade ut Lasse för att sköta denna och jag tog hand om det som skulle ordnas inne.

 

Det blev i alla fall en god middag 

 

Sen fortsatte kvällen med TV och Lets dance.

Började se en film på 8:an och den visade sig inte vara slut förrän klockan 00.40, men den var bra och jag ville se slutet. Men när klockan var lite före midnatt så kände jag att jag kanske i alla fall måste sova, stängde av TV:n men inte somnade jag, utan nu kom alla tankar i stället och nu hade även den 23:e infunnit sig och snart var jag tillbaka 50 år i tiden och dagen för Peters dödsdag.

Kände även av hjärtat igen och det var svårt att koppla av.  När klockan var strax innan halv 2 så kände jag att det kanske var lika bra att sätta mig vid datorn.

Men skulle jag väcka upp våra hundar, nej det var inget som jag ville utan försökte att slappna av och somna.

Det gjorde jag för nästa gång jag tittade på klockan så var hon 05.45

och nu  är det en ny dag 

Ia

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 29 april 09:07

Måndag   Äntligen de grader man vill se på termometern Natten kändes ganska okej         Men enligt denna tabell så hade den varit sämre än vad jag trodde. Skit samma, min känsla är viktigare än vad det står skrivet. När vi sitter v...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 26 april 07:49

Ja detta skitväder vaknade jag upp till denna morgon. Natten hade känts så där och det är alltid spännande att kolla av mina värden på klockan         Grönt på ANS i alla fall men resten var väl inte vad jag hade hoppats på.. Hade myck...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 22 april 09:44

Måndag '   Lika kallt även denna dag  Natten kändes bättre än vad den denna morgon visade         Trodde på grönt denna morgon, men det blev orange.  Ja bättre än rött i alla fall. Bara 30 minuters djupsömn denna natt. Tycker att jag ...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 18 april 09:22

Torsdag   Forstfarande kylig morgon och idag skiner inte ens solen Natten blev så där         Kändes som jag nu var tillbaka på ruta 1 igen. Idag fyller Lasse 81 år och vi ska väl inte fira detta på något speciellt sätt. Fick upp e...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 15 april 09:31

Måndag   Så var det kallt igen.         Så såg det ut efter denna natt.  Fattar inte varför mitt ANS är på rött, tycker att jag känner mig ganska lugn. Idag var det vägning igen eftersom det var måndag och det där med att äta choklad s...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards