Alla inlägg den 27 mars 2019

Av Rehn/Hornesjö - 27 mars 2019 08:40

Vaknade som vanligt långt före hundarna, men var i alla fall kvar i sängen till klockan var 05.45 då jag märkte att även Lasse började vakna.

Han gick ner och släppte ut hundarna och gav dem även sin frukost innan han återvände till sängen fram till klockan var 07,00

 

Själv slumrade jag till lite fram till halv 7 och det kändes bra. Timmarna ser ju i alla fall helt okej ut.  Mina steg blev rätt okej fast jag själv inte tyckte att jag var ute så mycket, men ett par små promenader gjorde i alla fall att jag lyckades få ihop nästan   10,000 steg denna dag.

 

Det var fortfarande 0-gradigt när jag steg ur sängen men eftersom de lovade att det i alla fall skulle bli upp emot 8 grader under dagen så satte jag igång med hundarna direkt efter frukosten.

Det blev badning av fyra hundar och sen fick de bara handdukstorka någon timme innan jag ställde dem en och en under fönen för att sedan bli trimmade

          Alla blev rätt utslagna efter badet.

Sen blev det några timmar för mig i trimmet och idag tog jag lite lite grann även på Zlatan, i alla fall ville jag få bort hans tofsar vid öronen.

Efter att jag nästan var klar med det mesta (i alla fall det nödvändigaste) så hade klockan hunnit bli över ett och nu blev det lite yoghurt innan vi åkte för att handla lite.

När vi kom hem igen så fick alla vara ute och leka på tomten och jag satte mig tillrätta för att lyssna på min bok.

 

Vid 16-tiden kom låssmeden som vi hade haft hos oss dagen innan för att sätta in ny kolv i vårt lås.  Det har varit lite problem med att vrida om nyckeln och ibland har jag nästan fått panik när jag inte fått upp dörren och vetat att hundarna vill ut.

Men nu är det gjort i alla fall och nyckeln går runt som den ska.

 

När jag kom in för att börja med middagen så blev hundarna alldeles utslagna på köksgolvet

   

När jag hade tagit dessa bilder så upptäckte jag att Yra inte var med, men hittade henne i hallen bakom garderoben helt utslagen .

 

Middagen ikväll blev en helt vanligt spagetti med köttfärssås och massa riven ost.

 


Så var det kväll igen och lite promenader hade det blivit och mening var även denna kväll att det skulle bli en kvällsprommis, men TV:n tog över och vi blev trötta.

 

Ia

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards