Alla inlägg den 21 februari 2019

Av Rehn/Hornesjö - 21 februari 2019 08:40

Dagen började som vanligt med alla hundar omkring oss i köket, men när frukosten ska ätas så får bara de yngsta vara med i köket eftersom de leker hela tiden.


 
 

Kommer i fortsättningen att ha SundochGlad låst, men de som har lösenordet kommer att kunna fortsätta som vanligt att läsa den bloggen, den finns som en länk från denna, men det mesta i fortsättning kommer att uppdateras på denna nya blogg och bara sånt som inte angår alla kommer att finnas på den gamla.

Det var kallt även idag men kände att jag ville ta en liten tur med Zlatan så han får röra på sina ben lite och inte bara leka.


  Inte så lätt att filma denna kille för han vill gärna vara så nära mig som möjligt.

Hem och jag trodde att han skulle vara så trött nu att vi kunde lägga honom i hagen och få åka och handla, men vad jag bedrog mig, det blev full rulle så fort vi kom in

så det var bara att vänta ut honom innan vi kunde åka till centrum.

När vi kom hem så sov han gott och jag gick ut för att plocka bort lite vissna blommor i mina blomlådor och samtidigt så satte jag på plattan för att bryna lite kött som skulle ner i slökokaren.  Det där att göra massa saker på en gång är inte alltid rätt för precis när jag skulle gå ut genom dörren så satte brandlarmet igång och jag kom på att jag hade glömt att sätta igång fläkten, köttet skulle ju bara hastigt brynas innan de skulle ner i slökokaren.. men jag är glad att jag inte hann utanför dörren för då hade jag inte hört larmet och då hade säkert det blivit utryckning.. men det är skönt att höra att de ropar direkt att de indikerar ett brandlarm.

Klart att Zlatan vaknade av detta oljud och det var lika bra att han fick springa ut till den övriga flocken som redan var ute med Lasse.


   Som vanligt blev det full rulle på Z och Zlatan.

Sen var det time att slå oss ner framför TV och kolla på skidorna.
  Det blev inte så mycket mer denna dag utan snart var vi framme vid middagen som jag trodde skulle bli jättegod, men jag var väldigt besviken

 

Hade gjort revbensspjäll i min slökokare med både vin och massa kryddor, men det blev ingen smak på köttet men såsen blev god.

Tror att vi ska försöka grilla köttet i morgon så får vi se vad som händer.

Detta var nu början på min nya blogg.

I morgon är det fredag och även denna dag en del på agendan.

Ia

 


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<<
Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards