Alla inlägg den 23 februari 2019

Av Rehn/Hornesjö - 23 februari 2019 07:27

  Inatt blev det lite hackat och malet igen.  Men ska inte skylla på Z denna natt utan nu var det killarna som började traska runt redan halv 3 och väckte lilla killen också, men han somnade som tur var om efter att han inte fått gehör för sitt ylande

 

Undrar nog om det inte är löp på gång för lilla Z för Qling har varit oroligt och även skvättat inne en del den senaste veckan, tycker väl att det är lite väl tidigt men eftersom hennes syster redan har löpt så kan de ju mycket väl vara så fast det normalt aldrig är den yngsta som sätter igång ett löp.

När klockan var 04,21 så fick jag skrika till åt Lasse att "du går inte ner och ger hundarna mat'"  märkte att han var på väg upp ur sängen, men lyssnade för en gång skull på mig och stängde i stället dörren och gick och la sig igen.

 

På detta vis kunde vi faktiskt hålla ut hundarna till klockan var nästan halv 7

  och jag hann somna om och till och med drömma.

Stegen igår   blev inte så långa för jag gick ingen långpromenad, utan det blev hundhagen och sen var jag ute med Yra och gjorde fordonsök.

Men det bästa med gårdagen var all utevistelse.

Men idag blev det att vara inne en del, skidor på TV och Årsmöte på NLKK och bara lite handla i centrum.

En del sök blev det inomhus och idag provade jag även med Z och det tar sig i alla fall, hon kan doften men fattar inte riktigt kommandot "leta doft".

 

Visst blev det promenad med Z som vanligt och idag provade jag något nytt och då var det  vibrationshalsbandet i stället för selen och även detta fungerar bra.

När vi kom från Årsmötet så var Lasse sugen på lite ost att äta framför TV:n, så jag tog bara fram några kex och så satt vi där i soffan. Ganska behövligt för mig som hela dagen hade haft ont i nacken och huvudet.

 

Men bara slöa kan jag inte göra så jag tog ut Qling i trimmet och trimmade ner honom rätt ordentligt.  Hade velat ta lite på Zlatan också men det går inte att hålla honom och Lasse klarade inte av att hålla fast honom, så han får vara vildvuxen ett tag till.

 

Men som vanligt närmar vi oss middag och ingen av oss var direkt hungriga så jag tyckte det passade bra med lite pastrami och potatissallad.

 

En helt okej middag

Till Mello önskade sig Lasse glass och jag gick ut och ställde mig i köket och fixade till en supergod vaniljglass

 

Har fått för mig att prova mig fram med olika smaker och idag blev den en glass gjord på   2 ägg, 2 dl hårt vispad grädde, 2 dl Valio vanilj yoghurt och lite socker.

 

För någon vecka sedan gjorde jag en glass som jag tror jag kommer att göra flera gånger i sommar för den var så läskande och god. Det var en glass med 2 dl hårt vispad grädde, 2 dl grekisk yoghurt 10%, 1 hel citron där jag tog både finrivet skal, saften och köttet och så 0.5 dl socker.

Kvällen fortsatte fram till midnatt och till slut var det bara jag och lilla 

  Zlatan som var kvar i vardagsrummet. Lasse hade gått upp och satt på TV:n i sovrummet, men eftersom min nacke fortfarande värkte så ville jag sitta i soffan.

 

Men nu är det dags för mig att stoppa Zlatan i hagen och gå upp och lägga mig för att sova.

God natt

Ia

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<<
Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards