Direktlänk till inlägg 26 februari 2019

Tisdag och vaccination

Av Rehn/Hornesjö - 26 februari 2019 10:48

Vaknade som vanligt kvart i 6 och idag gick jag upp och tog ut Zlatan medan de andra åt, men inte hade han tid att göra annat än att kissa, det var ju så mycket roligare att leka och inte blev det bättre när de andra kom ut, då var leken igång ordentligt.  Slutade med att jag tog in honom och han fick sin mat och sedan satte han sig på sin tidning och bajsade.  

Tog med mig Yra och Z upp till sovrummet och tänkte att jag skulle kunna slumra en timme, men det gick inte så jag la mig i stället och lyssnade på min bok.

   

Sovtimmarna blev färre denna natt fast jag  somnade tidigare än i går, stegen fick jag vara nöjd med.

Laddade kaffebryggan och skulle sedan koka ägg och ta fram rågbrödet från frysen. Men det fanns bara vitt bröd och det vill jag inte ha och så fanns det bara ett ägg, så detta fick Lasse ta.  Så min frukost blev ganska så mager denna morgon

men det fick duga med 3 skivor skinka och kaffe tillsammans med Levaxin och allergi-tabletter.

Det blev sedan en promenad med Z och lite övning som idag inte alls gick som den brukar, hon bara skulle jag alla löv som flög omkring.  Hem med henne och tog ut Zlatan i stället och det var lyckat för det kom en grupp med folk från dagcentret och alla ville klappa och känna på Zlatan som glatt lät dem hållas.

 

Sen mötte jag en man som gick och lyssnade på morgonens program "Kropp och själ" och då blev ha ännu mer glad när han träffade lilla Zlatan efter allt han hade hört om hundar.

 

Hem igen och ordnade lite saker till vår kommitté i Nose-work och sen blev det handla på Maxi där vi som vanligt träffade grannar.  Fick höra en sorglig nyhet om att en bekant hade dött och att det hade gått så fort som 3 veckor mellan besked och dödsfall och det gjorde ganska så ont att höra detta.

 

Därefter fortsatte vi vår färd till Tumba med Yra och Olga till veterinären för vaccination.

Inte så ofta jag ser Yra lika låg      som hon blev idag när vi kom in i undersökningsrummet.  Undrar om hon kanske kommer ihåg allt hon fick vara med om när hennes valpar skulle födas, med alla människor som drog och slet iväg med henne och alla sprutor och maskiner, låg var hon i alla fall tills vaccinationen var klar och hon fick godis av sköterskan, då blev hon riktigt glad igen.

Hem och eftersom vädret tillät så blev vi ute en del, jag tog till och med fram min ljudbok och satte mig ett bra tag och lyssnade medan hundarna stojade runt.

Men det var ju även skidor på TV och lite måste jag ju kolla på, så till slut var jag bara tvungen att ta mig in och kolla på våra svenska tjejer.

 

Vi hade inte denna dag hunnit med någon lunch så Lasse kokade kaffe och gjorde oss varsin macka som vi satt ute och åt.

 

Middagen fick idag bli "radhusbiff".. någon gång måste jag ju göra av med hundarnas blodpudding, visst fanns det flera veckor kvar innan denna var utgången, men idag blev jag faktiskt riktigt sugen.

 


Det var riktigt gott med det knaperstekta baconet och Tassan/Barbros goda lingonsylt.

En hel del att se på TV fanns det och det resulterade i att klockan hann bli över midnatt innan jag kom i säng.

I morgon är en ny dag och jag önskar mig solsken och värme

Ia 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 13 maj 09:10

Så var det åter en måndag    som började bra med solsken och värme. Natten var väl lite si och fram till 3 tiden då jag vaknade till och kände att jag höll på att få kramp i min fotled. Bara att stiga upp och gå runt så att detta skulle släppa.  ...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 9 maj 09:36

Torsdag och även Kristihimmelsfärdsdag   Så såg det ut klockan halv 7, positivt när det i alla fall inte regnar Natten hade känts ganska bra, något som jag inte hade förväntat mig efter den tråkiga sjusovardagen som det var igår.        ...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 6 maj 07:26

Måndag    Det positiva var att det inte regnar          Lite bättre än gårdagen  är alltid bra. En tur till Hallunda för Lasses beställningar på apoteket.  Tog en tur in på Lidl men hittade inte något som jag behövde. Hade ingen ani...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 3 maj 08:12

Torsdag'   Vädret var det inget större fel på när jag vaknade, men sovit det hade jag knappt gjort denna natt.         När jag vaknar upp och ser denna app så blir jag så besviken.  Så rött som det var denna morgon var det ett tag sedan,...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 29 april 09:07

Måndag   Äntligen de grader man vill se på termometern Natten kändes ganska okej         Men enligt denna tabell så hade den varit sämre än vad jag trodde. Skit samma, min känsla är viktigare än vad det står skrivet. När vi sitter v...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<<
Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards