Direktlänk till inlägg 3 april 2019

Onsdag med sol

Av Rehn/Hornesjö - 3 april 2019 23:00

 

Fortfarande en lite kall dag men solen sken 

Ja att jag hade sovit gått denna natt, eller gott vet jag inte, men timmarna på rygg blev många, det har jag ju redan berättat i förra bloggen.  Stegen i går blev ännu sämre än under måndagen      men det kan ju inte bli så många bara genom att springa i affärer.

 Idag var tanken att jag skulle röra mig mer, men det sket sig även denna dag då det bara blev en tur till Dollarstore och en tur till Hallunda, båda bilburna.

Det var i alla fall en helt underbar dag med massor av bus tillsammans med hundarna på tomten medan Lasse jobbade vidare på sitt nya projekt.


  När jag var på framsidan så var hundarna också där och då passade jag på att lägga fram en tunnel så de fick leka lite tillsammans, vilket de verkligen gillar.

Eftersom jag hade det ganska så skönt på baksidan så tog jag fram en stol och satte mig ner och bara iakttog mina hundar.

            som hela tiden hade något att göra. Mest busade som vanligt Z och Zlatan.

   

Upptäckte att jag hade börjat få lite rabarberknopp i landet så jag tog en kratta och snyggade till dessa ställen och satte galler runt för att få ha dem kvar. Det hände lite på vår gata under dagen och jag hade ju första parkett att sitta på och se alla poliser jobba som de gjorde i ett antal timmar.


  Hundarna hade fullt upp hela dagen.

Sen kom pappa över för det var något han ville ha hjälp med på mobilen, sen skulle han vidare till Jula och kolla på en ny jacka till sig.  

Vi fortsatte att vara ute till klockan närmade sig middag denna dag. Även denna dag var det ingen av oss som kände för någon större måltid utan Lasse valde denna dag lite kalvsylta med kokt potatis   och det smakade bra och räckte gott och väl med denna lilla portion.

Efter att under gårdagen ha sovit mest i soffan under kvällen så blev det i alla fall annorlunda i kväll och jag höll mig vaken fram till klockan var över 23,00.

Blev så glad när den rätta vann Sveriges Mästerkock.  Båda var så duktiga men jag har hela tiden känt lite extra för killen. 

Stegen denna dag blev ju inte som jag hade velat, men det får jag se på appen i morgon bitti.

Ia

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 29 april 09:07

Måndag   Äntligen de grader man vill se på termometern Natten kändes ganska okej         Men enligt denna tabell så hade den varit sämre än vad jag trodde. Skit samma, min känsla är viktigare än vad det står skrivet. När vi sitter v...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 26 april 07:49

Ja detta skitväder vaknade jag upp till denna morgon. Natten hade känts så där och det är alltid spännande att kolla av mina värden på klockan         Grönt på ANS i alla fall men resten var väl inte vad jag hade hoppats på.. Hade myck...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 22 april 09:44

Måndag '   Lika kallt även denna dag  Natten kändes bättre än vad den denna morgon visade         Trodde på grönt denna morgon, men det blev orange.  Ja bättre än rött i alla fall. Bara 30 minuters djupsömn denna natt. Tycker att jag ...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 18 april 09:22

Torsdag   Forstfarande kylig morgon och idag skiner inte ens solen Natten blev så där         Kändes som jag nu var tillbaka på ruta 1 igen. Idag fyller Lasse 81 år och vi ska väl inte fira detta på något speciellt sätt. Fick upp e...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 15 april 09:31

Måndag   Så var det kallt igen.         Så såg det ut efter denna natt.  Fattar inte varför mitt ANS är på rött, tycker att jag känner mig ganska lugn. Idag var det vägning igen eftersom det var måndag och det där med att äta choklad s...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards