Direktlänk till inlägg 2 februari 2023

Olga

Av Rehn/Hornesjö - 2 februari 2023 08:59


Idag för 3 år sedan började dagen som vanligt. Alla våra hundar skulle få sin mat. Olga hade varit lite hängig ett par dagar och vi hade en tid hos veterinären kl. 15, så att hon inte var riktigt hungrig brydde jag mig inte om, inte så kul att äta om man inte mår riktigt bra. 

Vi har alltid en vattenskål ute på toaletten och den gick Olga ut till för att dricka medan alla de andra åt.

Jag hörde tydligt hur hon drack och tänkte att det är ju huvudsaken att få i sig vätska.

Det tar sedan bara kanske 5 minuter och vi ska börja släppa ut alla våra hundar.  Ser att Olga har lagt sig på golvet i badrummet och jag går fram för att klappa henne, ser direkt att hon är död.  

Är i chock och går direkt från henne och ringer till veterinären och berättar vad som har hänt.  Får till svar att vi kan ta det lugnt och komma in med henne när vi orkar.

När jag har pratat färdig i telefon så återvänder jag till Olga och då har Lasse gjort henne fin och tänt ett ljus.

 

Fina Olga som föddes till en stjärna och blev den hund jag alltid hade önskat mig.  

Vad mycket roligt vi hade tillsammans med dig under de 12 år och 8 månader som du fanns hos oss.

Du var en riktigt stjärna i utställningsringen och underbar mamma till de 2 kullar du fick tillsammans med 2 vackra pojkar vid namn Jackson och Max.

Det finns så mycket minnen och det är svårt att glömma dig och den sista dagen kommer alltid att finnas på min näthinna.

     

Några av dina vackra barn.  Här på SSRK:s utställning med din dotter Trayci och sonen Timba.  Timba som sedan har blivit pappa till många fina barn på Bernerbitens kennel.

                     

Ditt första Cert och det sista som gjorde dig till Champion och världens lyckligaste matte.


Den sista utställningen du var på var på Stockholms Cockerklubb och du ställdes bland 5 vackra championtikar, du var äldst och domaren trodde inte mig när jag sa att du var 12 år. Men med den kondition och den lust att fortfarande visa sig i ringen gjorde att du blev 2:a i denna klass.

Trodde nog att vi skulle ha i alla fall ett år till på oss i ringen. Men det blir inte alltid som man vill och vi är så nöjda med allt du gav under dessa år.

 

Du har fortfarande din plats i vårt vitrinskåp.  Dina syskon och föräldrar finns i jorden, men du kommer aldrig att hamna där.   

Tyvärr försvann även glädjen att fortsätt med utställning efter denna dag.  

Alltid saknad och aldrig glömd

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 6 maj 07:26

Måndag    Det positiva var att det inte regnar          Lite bättre än gårdagen  är alltid bra. En tur till Hallunda för Lasses beställningar på apoteket.  Tog en tur in på Lidl men hittade inte något som jag behövde. Hade ingen ani...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 3 maj 08:12

Torsdag'   Vädret var det inget större fel på när jag vaknade, men sovit det hade jag knappt gjort denna natt.         När jag vaknar upp och ser denna app så blir jag så besviken.  Så rött som det var denna morgon var det ett tag sedan,...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 29 april 09:07

Måndag   Äntligen de grader man vill se på termometern Natten kändes ganska okej         Men enligt denna tabell så hade den varit sämre än vad jag trodde. Skit samma, min känsla är viktigare än vad det står skrivet. När vi sitter v...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 26 april 07:49

Ja detta skitväder vaknade jag upp till denna morgon. Natten hade känts så där och det är alltid spännande att kolla av mina värden på klockan         Grönt på ANS i alla fall men resten var väl inte vad jag hade hoppats på.. Hade myck...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 22 april 09:44

Måndag '   Lika kallt även denna dag  Natten kändes bättre än vad den denna morgon visade         Trodde på grönt denna morgon, men det blev orange.  Ja bättre än rött i alla fall. Bara 30 minuters djupsömn denna natt. Tycker att jag ...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards