Direktlänk till inlägg 25 mars 2020

Onsdag

Av Rehn/Hornesjö - 25 mars 2020 06:21

Så var det mitt i veckan igen

Så steg jag upp före 6 och kände mig helt utvilad fast sömnen inte hade varit den bästa. Men veta att vädret lovades bli helt i min smak kändes super.

Lasse stack iväg redan före 7 för att handla på Hornbach, han vill ju fortsätta så fort som möjligt när vädret är bra.

 

Ser att även Corona ställer till det för min vikt. Helt plötsligt känner jag att jag har ökat så idag ställde jag mig på vågen och hade gått upp nästan 3 kilo, har ingen annan att skylla på än mig själv för på grund av att jag tycker allt har varit så ledsamt så har jag ätit fel, inte maten utan jag har ätit både choklad och chips med dip till vin. Sen har jag inte heller kunnat röra mig så mycket som jag är van med på grund av mitt onda ben.

Så nu gäller det att tänka på varje tugga jag stoppar i munnen, för jag ville ju ner och inte upp.

 

Klockan 11 mötte vi Maria och Saga på klubben. Måste jobba lite lydnad med både Zlatan och Z och så tänkte jag använda tegelväggen för lite nosework till Z, det som jag tycker hon är sämst på.

Z var riktigt duktig och hon fattar direkt vad jag menar när jag ger henne ett kommando.

Lät Saga lukta på doften och så fick hon en godis direkt när hon markerade den i min hand. Gjorde det ett par gånger och sen så fattade hon direkt och hittade de tre dofter jag hade lagt ut.. Nu är det bara för Mia att jobba med hennes markering så Mia vet när hon hittat doften.

När vi kom hem så gräddade jag varsin våffla.

   


Jättegott men alldeles för fett för mig, men det är ju bara att säga nej, men det går inte när jag har gjort dessa, men en fick i alla fall räcka.

Dagen fortsatte men vädret kändes inte alls som jag hade hoppats, solen visade sig ibland men vinden var stark och även lite kall när solen försvann bakom molnen.

Fullt ös var det som vanligt mellan Z och Zlatan som inte kan vara stilla utan det måste hända något hela tiden.

Vid 16-tiden gick jag in för att se lite på TV och samtidigt kolla om det fanns något som passade i frysen.  Hittade två förpackningar med pasta och köttfärssås, sånt som jag hade fryst in när det blev över.  Att göra en gratäng på detta är nästan det godaste som finns så det var vad jag bjöd en överlycklig gubbe på denna dag.

   

Så himmelskt gott är detta och med mozzarella och tomater blir det ännu bättre.

Kvällen fortsatte med semifinalen i Mästerkocken och det var de två jag hade hoppats på som gick vidare.. nu får vi se nästa vecka om det blir en tjej eller killa som blir Sveriges Mästerkock.

Avslutade som vanligt kvällen med Alla mot Alla.

I morgon är en dag med många måsten och tyvärr måste vi i väg att handla.

God natt 

Ia 

 

 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 22 april 09:44

Måndag '   Lika kallt även denna dag  Natten kändes bättre än vad den denna morgon visade         Trodde på grönt denna morgon, men det blev orange.  Ja bättre än rött i alla fall. Bara 30 minuters djupsömn denna natt. Tycker att jag ...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 18 april 09:22

Torsdag   Forstfarande kylig morgon och idag skiner inte ens solen Natten blev så där         Kändes som jag nu var tillbaka på ruta 1 igen. Idag fyller Lasse 81 år och vi ska väl inte fira detta på något speciellt sätt. Fick upp e...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 15 april 09:31

Måndag   Så var det kallt igen.         Så såg det ut efter denna natt.  Fattar inte varför mitt ANS är på rött, tycker att jag känner mig ganska lugn. Idag var det vägning igen eftersom det var måndag och det där med att äta choklad s...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 12 april 08:35

Torsdag             Lite orolig natt med många uppvakningar och tyvärr inte en grön app som jag vill ha. Det var riktig kallt ute idag igen och jag kände så fort jag satte foten utanför dörren att jag frös. Kände inte att vi direkt m...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 8 april 10:14

Måndag igen   Äntligen så visar termometern lite värme         Appen visade även den på en bra start på denna vecka. Att vakna upp till en knallblå himmel är något som gör att jag känner lycka. Tyvärr är ju inte allt så självklart och...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards