Alla inlägg den 8 juli 2020

Av Rehn/Hornesjö - 8 juli 2020 08:41

 

Vilken onsdag att vakna till, bara 8 grader varmt.  Men har varit med om detta flera gånger under åren och alltid blivit lika besviken på sommarvädret, men så helst plötsligt har allt vänt och sommaren är tillbaka.

Gårdagen var skön på morgonen och vi hann med att vara ute en hel del innan klockan var 11.00 för då hade vi bestämt oss för att sätta oss ner i lugn och ro och titta på en begravning via You toub.

Begravningar är alltid ledsamma, men samtidigt kan det vara en viss rogivande upplevelse, att få lyssna till både prästens och anhörigas ord, tyvärr var denna inspelning under all kritik när det gällde ljudet och det gjorde ganska ont att tänka på hur den ska känna som har anordnat det på bästa sätt i dessa Coronatider.

Vi hade tänkt att åka till Arkens Zoo och låta Z som fyllde 2 år få hämta sin lilla godispåse som de får där när de fyller år, hade då även tänkt ta med Åberlix för lite socialträning, men bilen blev kvar i garaget hela dagen.

Lite senare på eftermiddagen kunde man i alla fall sitta ute lite och mysa i solen, fast kallt var det.


Hittade en påse med några köttbitar i som jag inte hade en aning om vad det var eftersom jag hade missat att sätta på en lapp, men tog fram denna och värmde tillsammans med grädde och jisses så gott det blev.

Det visade sig vara en helstekt fläskkotlett.

 

Samma skräp som vanligt på TV nu under sommaren.  Såg i alla fall på Skansenkväll och sedan somnande jag till Morden i midsommer.

Kom i säng innan klockan 23.00

Ia



 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards