Alla inlägg den 12 juli 2020

Av Rehn/Hornesjö - 12 juli 2020 09:11

Lördagen blev bra mycket bättre än fredagen, tyvärr så regnade det en del, men vi klarade oss bra utomhus mellan skurarna 

Jag hade sovit många sköna timmar under natten och det bevisade sig att jag var ganska slut efter gårdagen.

Men nu hade vi kommit till en bra dag och efter frukosten så blev det som vanligt lite lek med hundarna och sedan blev det en liten trimning av Zlatan efter att jag hade tagit bort två fästingar från hans ansikte.


När hundarna var lagom trötta så åkte vi iväg för att handla lite.. hade fått en idé när jag såg en av grannars grillmiddag i fredags och blev så sugen på fläskfiléspätt, men det var inte lätt att hitta just fläskfilé, ytterfilé finns det i massor men det ville jag inte ha.  Men lyckades i alla fall hitta en mycket fin bit på Lidl.


Gårdagen blev vi ju utan både lunch och middag så idag ville jag göra varsin god macka.

  det fick bli räkor, avocado och ägg på dessa. Just nu är jag nästan besatt av att längta efter curry, så det blir mycket av den varan där det passar in, men bara för mig.


Dagen fortsatte och kännas och när solen sken så var det varmt och skönt och jag placerade mig i en solstol och lyssnade på gårdagens sommarpratare.


Det kom flera rejäla regnskurar under dagen men hade jag bestämt att det skulle grillas så skulle bli så. Väntade in tills himlen nästan var helt blå och då ställde vi oss vid grillen

 

Sedan satte vi oss till bords för att äta och då öppnade sig himlen igen och nu var det nog värre skurar än det hade varit under hela dagen.

     



Men vi hade det ganska skönt där under vårt billiga tälttak som egentligen bara var ditsatt för att vi skulle kunna ta emot våra valpköpare för sig 7 veckor sedan.  Men det är tur att det finns kvar, för regniga dagar har det varit.

Ganska mysigt hade vi under taket och jag gillar ju regn så det kändes ganska rogivande att både se och höra smattret på bord och tak.

Kvällen fortsatte med Morden i midsommar som inte var slut förrän närmare halv 1, men vad gjorde det.

Men nu ska jag i alla fall sova.

Ia



 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards