Direktlänk till inlägg 14 juli 2020

Tisdag

Av Rehn/Hornesjö - 14 juli 2020 09:20

Så var det redan tisdag.

Detta att jag inte skriver blogg varje dag har inte med att göra att tiden inte räcker till utan mest att det inte händer så mycket.

   

Sömnen har i alla fall blivit bättre, eller så är det bara för att jag har så tråkigt som jag blir kvar i sängen liten längre varje morgon .

Vi slappar mest med våra hundar hemma på tomten.  Inte så ofta vi tar ut bilen för att åka och handla eftersom det oftast inte är något vi är riktigt sugna på.

Känns oftast som om det inte händer något som är riktigt roligt och då finns det inte heller något att skriva om.


Lite äter vi i alla fall fast inga direkta festmåltider som vi alltid annars brukade göra och det spelade ingen roll vilken dag i veckan det var.

         

Igår till exempel blev det vanligt grillad kabanossen med potatissallad men vi lyxade till oss med en starköl till denna mat.

Sen blir det som vanligt alltid en lite längre promenad på kvällen mest för Qlings skull, det känns som om han måste röra sig ordentligt innan han ska sova för natten.

Lasse frågade mig igår om det fanns några jordgubbar i vårt land, kom då på att jag har inte varit ens på var baksida på flera dagar och gick dit för att kolla, men det fanns naturligtvis inga. Men därimot fanns det en massa fina    blommor bland all kirskål som inte har blivit rensad och massa rabarber som jag ska ta vara till nu på förmiddagen.


Sådana här bilder gör mig även extra glad   att få.  Men längtan blir ganska jobbig när jag vet att vi aldrig hinner dit och hälsar på.

Nu går vi vara och väntar på att Lasse ska bli kallad till KS för operation så vi kan börja planera vår Ölandssemester.

Men innan dess ska Åberlix till veterinär och den 20:e ska han på ultraljud och sen hoppas vi för oss allas skull att han ska kunna återförenas med sin matte och husse.

Inget regn väntas i dag så det blir nog som vanligt en utedag, men även en del inköp på både ÖB, systemet och Kvantum.

Ha en bra dag.

Ia





 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 29 april 09:07

Måndag   Äntligen de grader man vill se på termometern Natten kändes ganska okej         Men enligt denna tabell så hade den varit sämre än vad jag trodde. Skit samma, min känsla är viktigare än vad det står skrivet. När vi sitter v...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 26 april 07:49

Ja detta skitväder vaknade jag upp till denna morgon. Natten hade känts så där och det är alltid spännande att kolla av mina värden på klockan         Grönt på ANS i alla fall men resten var väl inte vad jag hade hoppats på.. Hade myck...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 22 april 09:44

Måndag '   Lika kallt även denna dag  Natten kändes bättre än vad den denna morgon visade         Trodde på grönt denna morgon, men det blev orange.  Ja bättre än rött i alla fall. Bara 30 minuters djupsömn denna natt. Tycker att jag ...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 18 april 09:22

Torsdag   Forstfarande kylig morgon och idag skiner inte ens solen Natten blev så där         Kändes som jag nu var tillbaka på ruta 1 igen. Idag fyller Lasse 81 år och vi ska väl inte fira detta på något speciellt sätt. Fick upp e...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 15 april 09:31

Måndag   Så var det kallt igen.         Så såg det ut efter denna natt.  Fattar inte varför mitt ANS är på rött, tycker att jag känner mig ganska lugn. Idag var det vägning igen eftersom det var måndag och det där med att äta choklad s...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards