Direktlänk till inlägg 3 maj 2019

Torsdag och full fart

Av Rehn/Hornesjö - 3 maj 2019 08:25

 

Grått och kallt kändes det fast graderna var i alla fall rätt hyfsade

   

Dagen började som vanligt med att jag måste kolla sovtider och hur mycket jag hade gått under gårdagen

Blev lite förvånad när det bara blev dessa steg för så mycket om jag promenerade i skogen denna dag så kändes det som om jag skulle slå rekord, men tydligen var det mer jobbigt än många steg.

 

Men just idag så blev det att gå desto mer.   Tog bilen till centrum vid halv 9 tiden för att lämna in den på service. Passade på att gå in och handla lite innan vi började promenera hemåt igen och då i ihållande regn som nästan kändes som snöblandad, det riktigt piskade i ansiktet, men som jag är så gillar jag ju regn och njöt faktiskt lite fast jag var dyngsur när jag kom hem.

 

Nu blev det några timmar hemma innan vi åter skulle ta oss en promenad och nu till centrum för att hämta får bil.

Passade på att sätta lite utomhussök på Z och Yra.  Började med vår släpkärra som står väldigt trångt och preparerade denna på ett jobbigt ställe för att se om det skulle funka.  Började med Yra som sökte lugnt och stilla tills hon hittade doften. Sen hämtade jag Z som var som en virvelvind när jag släppte in henne vid släpkärran, hon började söka direkt i full fart och det tog inte många sekunder innan hon visade mig doftkällan.

Satte sedan ut 3 dofter vid poolen och samma sak där, Yra hittar bra men hon tar det i sin takt, medan Z rusar mellan dofterna för att visa.

 

 

Här är Yras poäng och tider från onsdagens tävling och man kan ju verkligen se på tiden att det är ingen snabb hund, så någon pallplats kommer det nog aldrig att bli. 

 

Strax efter 11 så började vi åter vår vandring till centrum och nu var i alla fall vädret mycket bättre, men jag hade fått sätta på mig helt nya kläder för de andra hade åkt av så fort vi kom hem eftersom de var så blöta.

 

När vi satt och väntade på att få ut bilen så ringde pappa och talade om att han satt vid vår parkering för han hade varit på banken och ville nu visa mig lite papper.

Men snart var vi hemma och kunde gå in och sätta oss i lugn och ro och gå igenom allt.

 

Försökte vara ute en del och tog vara på varje stund som solen visade sig lite.

 

Annars så hände det inte så mycket mer utan vi gick in och kollade på lite repriser som vi inte hunnit se.

 

Idag längtade jag efter falukorv, så det fick bli denna middag


 

Blev Glamour och Efterlyst som jag kollade på, hade sedan bestämt mig för att se en film som började klockan 22,00, men eftersom det var massa eftersnack från hockeyfinalen så drog detta ut på tiden och filmen började inte förrän kvart i 11 och jag insåg att jag inte vågade hålla mig vaken till efter midnatt, så det var lika bra att dra täcket över mig och somna.

Ia

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 13 maj 09:10

Så var det åter en måndag    som började bra med solsken och värme. Natten var väl lite si och fram till 3 tiden då jag vaknade till och kände att jag höll på att få kramp i min fotled. Bara att stiga upp och gå runt så att detta skulle släppa.  ...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 9 maj 09:36

Torsdag och även Kristihimmelsfärdsdag   Så såg det ut klockan halv 7, positivt när det i alla fall inte regnar Natten hade känts ganska bra, något som jag inte hade förväntat mig efter den tråkiga sjusovardagen som det var igår.        ...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 6 maj 07:26

Måndag    Det positiva var att det inte regnar          Lite bättre än gårdagen  är alltid bra. En tur till Hallunda för Lasses beställningar på apoteket.  Tog en tur in på Lidl men hittade inte något som jag behövde. Hade ingen ani...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 3 maj 08:12

Torsdag'   Vädret var det inget större fel på när jag vaknade, men sovit det hade jag knappt gjort denna natt.         När jag vaknar upp och ser denna app så blir jag så besviken.  Så rött som det var denna morgon var det ett tag sedan,...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 29 april 09:07

Måndag   Äntligen de grader man vill se på termometern Natten kändes ganska okej         Men enligt denna tabell så hade den varit sämre än vad jag trodde. Skit samma, min känsla är viktigare än vad det står skrivet. När vi sitter v...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards