Alla inlägg den 11 juni 2020

Av Rehn/Hornesjö - 11 juni 2020 08:40

I morse vaknade valparna före klockan 4 och detta berodde nog på att vi inte hade vinklat persiennerna ordentlig utan solen visade sig rätt tidigt i valphagen.


Valparna fick ett nytt spel denna morgon, men det var lite svårt i början, men till slut var i alla fall alla facken tomma.


Sen blev det en del ute denna dag, vi hade massor på agendan. Först skulle vi få besök av Laila och Elias för lite hundgos, det var väl egentligen valparna som var mest intressant för Elias, men de som blev mest glada de var nog de vuxna som alla ville ha gos.


Efter detta besök så blev det en tur till Kungens Kurva för att handla kompostgaller, för nu har jag tröttnat på att leta valpar hela tiden när de är ute på baksidan. Vet ju egentligen att de inte kan komma ut någonstans men oron finns alltid när jag inte ser dem alla fyra på en gång.


Sen hem och tog en lite kopp med soppa innan vi började göra oss i ordning för att gå på Ullas begravning.



Efter detta blev det hem och snart skulle jag fixa till lite middag.  Det var egentligen meningen att en av våra döttrar och barnbarn skulle ha kommit i onsdags och då hade jag handlat hem lite hamburgare som jag hade tänkt grilla, men eftersom de inte kom så passade det bra att Lasse och jag tog en sådan middag denna kväll

   



 Efter middagen så blev det att vi satte ihop de 12 galler som jag hade köpt tidigare denna dag och nu var det valparna som skulle få inviga denna hage.
Dessa filmer med valparna finns på Yras valpblogg.
 
Vet egentligen inte var kvällen tog vägen, men jag var ordentligt trött och slumrade till flera gånger i soffan innan det var dags att gå upp och lägga mig.
 
I morgon är det fredag igen
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards