Alla inlägg den 24 juni 2020

Av Rehn/Hornesjö - 24 juni 2020 06:49

 

Vilken morgon, 19 grader i skuggan klockan sex på morgonen. Då vill man ta vara på den sköna tiden. Tog med mig valparna ut i hagen och satte mig och tog den första lilla filmen på dem till valpköparna.

Visst hörs det att det finns hundar i vårt hus men gör allt för att behaga grannarna.. de har ju under alla år sluppit oss under sommarmånaderna, men som det har varit i år så har de fått stå ut med att vi måste gå höras, men det märks att de ogillar detta för kommer vi ut så stänger de alla dina fönster på den sidan där vi befinner oss.

Känns ganska olustigt och längtan till Öland känns ännu mer.

Hade köpt mig och Lasse varsitt nytt aktiveringsband, det bästa med det är att det bland annat kan mäta blodtrycket. Men ingen av oss får kontakt med våra mobiler och då känns det ganska meningslöst.

Då jag var tvungen att sätta in ett nytt dyrt batteri igen i min Garmin. Men något måste jag ha.

Vet i sjutton var dagarna tar vägen, men denna onsdag var lika olidligt varm som tisdagen och jag orkade nästan ingenting.

Maten blev det si och så med men      melon var gott i värmen under dagen och på kvällen fick det bli lite hamburgare.

Så var vi då framme vid torsdagen och den dagen gick i ett, valpar som skulle badas innan veterinärbesök och en hel del annat fanns det också på agendan.

Dagen slutade väl inte riktigt med flaggan i topp efter vårt besök hos veterinären för det visade sig att vår lilla Åberlix hade ett blåsljud på hjärtat och detta sätter nu många käppar i hjulen både för oss och för hans valpköpare.

Det bästa hade varit att de direkt hade dragits sig ur och väntat på en ny valp och att han hade fått stanna hos oss. Men han har varit en del av deras familj hela tiden och de vill för allt i världen inte släppa honom utan vi ska ha honom kvar tills han 12 veckor och då får nästa undersökning bli avgörande, har vi tur så har detta blåsljud försvunnit och allt är frid och fröjd, men finns det kvar så blir det ultraljud för att kolla upp vad det är som orsakar detta. Sjuk är han inte och egentligen den piggaste av dem alla och så otroligt söt och pussig. 

Lasse bjöd på pizza    på kvällen för ingen av oss hade någon större lust att laga mat. Matlusten visade sig även den vara borta fast pizzan doftade gott och längtan fanns så blev det inte många tuggor innan matlusten försvann.

Natten till torsdagen blev inte så bra, jag hade så mycket att tänka på och fundera över gällande lilla valpen.

Men så blev det en ny dag och en mycket trevlig fredag då första valpen skulle hämtas och det var lilla Trassla.

 


Så klockan 13,00 var det då dags att vinka hej då och lycka till för dem alla.  Vet ju att denna valp kommer att vara så älskad och efterlängtad , så det kändes helt okej när hon åkte.

Innan kvällen var slut så hade jag hunnit få flera uppdateringar och bilder från dem.


Middagen denna dag blev en enkel kalvsylta   mer orkade vi inte.


Nu är det lördag och jag sitter här vid datorn och försöker tänka ut vad jag ska hitta på fram till klockan 13,00 då även Åsa ska bli hämtad av två mycket lyckliga valpköpare

Dagen började tidigt i dag  för redan klockan 4 var valparna igång och hade party i hagen.

Så innan denna dag är slut så kommer nog även jag att vara det samma.




 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards