Alla inlägg den 22 april 2020

Av Rehn/Hornesjö - 22 april 2020 20:03

 

Så var det ny dag igen och idag hade vi en del på agendan för jag hade satt Lasse i ytterligare ett projekt.  Men till det måste han ha flera brädor, så även idag gick färden till ByggMax

 

   

 Idag var det inget trängsel för vi var helt ensamma på denna plats och det gick lätt att lasta på de fyra brädor som vi behövde.

Vi hade redan på morgonen demonterat det som jag ville ha bort.

Det var min idé att göra lådor i frigolit i höstas och i dessa satte vi ca 60 tulpanlökar, som bara gick upp i rök. Vi vet fortfarande inte vad det kunde vara för djur som grävde upp dem och det blev alltså inte som jag ville och nu hade hundarna klivit på dessa lådor så de börjat gå sönder.

 

   

Nu blev det ett stort hål i stället och där ville jag ha som en bänk att i stället ställa lite blommor på. Hundarna måste undersöka groppen.

Jag förklarade för Lasse att jag ville ha denna nästan i våg, men kanske lite högre än själva trallen och Lasse som alltid ska ha bråttom och fixa allt utan att riktigt tänka byggde några stag för att sedan sätta två bräder i bredd.

Jag passade på att grilla lite hamburgare medan Lasse skulle fixa detta.

Efter lunchen så insåg jag att Lasse inte alls hade lyssnat på mig utan satt stagen mycket högre upp än vad jag önskade, nu var det väl inget större fel på detta, men det kommer att bli lite annat som måste fixas under, för där är det ett stort hål.     

 

   

Jag var ganska nöjd när allt var på plats och hålet går ju faktiskt att fylla med grus.

         

Efter ett helt dagsverke så var även trallen klar där jag ska vi senare tillfälle ställa en liten bubbelpool. Har bara inte fått tag i den jag vill ha. Det finns flera på marknaden men dessa måste man ta in under vintern och detta har jag ingen lust med, så jag vill ha en som tål minus 20 grader, för det är ju när det är lite kall och mörkt som man har glädje av en sådan.

De som finns kan inte levereras förrän i slutet av augusti, så innan dess tänker jag ställa en annan liten pool som jag kan sitta i när det är varmt

 

Det blev en enkel middag, men ack så god  

   

Gjorde bara en pressad potatis med mycket smör och till detta oxrulader i gräddsås.

Tyvärr blev det inga grönsaker för detta hade jag inte hunnit köpa hem och inte ville jag till en affär bara för detta.

 

 

Satt ute till halv 8 denna kväll och njöt innan jag plockade in mina växter som jag snart hoppas att jag ska kunna ställa i mitt lilla växthus. 

 

Nu blir det inte mer att skriva om denna dag

 

Hoppas på en lika fin dag i morgon

Ia

 

 
 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards