Alla inlägg den 21 maj 2019

Av Rehn/Hornesjö - 21 maj 2019 08:53

       

Morgonen började bra och det visade sig att fast det var lite svårt att somna tidigt och det blev mycket vaken och slummer innan den riktiga sömnen satte in så blev det i alla fall härliga timmar i sängen.

Morgonen var härlig även denna och det lovade ca 25 grader denna dag och bara det gjorde min dag ännu bättre.  Kom i alla fall 3:a på förra veckans stegutmaning och även det var ju hyfsat bra.

 Morgonen började med att hundarna lekte av sig på tomten och Zlatan badade, grävde och badade igen, en riktig liten lortgris blev han denna morgon.

 

Tog sedan en ensam promenad med bara Yra        och luddet låg i stora drivor på vägen.

Lasse rensade rabatter och det gav mig idén att göra en rabarberpaj

  som jag tänkte bjuda Lasse på när han rensat färdigt, men det fanns varken grädde eller vaniljstång hemma så det blev att åka till affären innan vi kunde smaka på denna. Det fick då bli en färdig Kelda vaniljsås.

När vi kom hem så tog vi i alla fall och satte oss i solen   och smaskade på denna goda paj. 

Hade velat ta en tur ner till Mälaren med några hundar så att de kunde få bada, men Lasse hade ingen lust och jag ville inte heller gå ensam, så det fick vara.

 

Vi hade beställt taktvätt och de skulle komma i börja på nästa vecka, men de dök upp och sa de var klara på andra sidan så om vi hade möjlighet så kom de gärna nu. När hundarna hade hälsat klart på dessa killar så fick de gå in medan taket tvättades för då måste grinden stå öppen hela tiden.

 

Jag passade då på att slappa med min ljudbok innan det var dax att förbereda middagen.

Hade tagit fram lite från frysen på morgonen för jag kände för att grilla denna dag.

  Bestämde mig för att göra varsitt spett med fläskfilé och lite grönsaker.

Sen fick det bli lite annat som fanns hemma   till rätten.

Vi hade varit en tur till Dollarstore för Lasse skulle handla hundbajspåsar och då slank det som vanligt ner en massa gott i hans kasse.  Så när vi satt framför TV:n så ställde han en kartong med chokladbollar på bordet och fast jag vet att jag inte ska äta detta så slank det ner 2 stycken och goda var de också.

Efter dessa fick jag dåligt samvete och tog återigen Yra på en ordentligt promenad innan det var dags att ältra soffan för Biggest Loser.

 

Dagens steg blev allt för få   och med alla som jag stoppat i mig  idag och nästan inga steg gör nog kommande natt sig gällande.

 

Ia

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards