Alla inlägg den 14 maj 2019

Av Rehn/Hornesjö - 14 maj 2019 06:18

Inte nog med att jag måste vakna 04,20 och då av ingenting, det var alldeles tyst i huset. Tog en runda till toan i alla fall när jag ändå vaknat. Återvände till sängen och kanske slumrade till lite lätt fram till 5.30 då jag fick en god morgonpuss av Z.


     

Igår kväll bestämde jag mig för att inte sova i soffan utan se på TV hela kvällen vilket gick hur bra helst. La mig vid kvart i 11 och bestämde mig för att sova direkt och hoppades få några timmars riktigt god sömn. Men inte gick det, jag låg mest i dvala fram till 2 tiden och fick sedan bara 1,5 timmes riktig sömn. Det är tur i alla fall att jag kan hålla mig kvar i sängen.

Hade hoppats på att Qling skulle vara lite lugnare idag, han sov i alla fall bättre, men så fort tjejerna visade sig så var han igång igen med sitt flåsande och gnyende.

Fortfarande syns inget riktigt tecken på Yras löp, men idag var hon i alla fall mycket gladare och sprang omkring med en leksak i munnen och ville leka.  Har verkligen känt mig lite orolig för henne de senaste dagarna då hon varit så trött och inte alls den glada och arbetsvilliga tjej som jag är van vid.

 

Temperaturen steg snabbt och snart var det skönt att sitta ute med hundarna i solen, det blev även lite bad för Zlatan som är precis som sin gammelmorbror Nemo när det gäller att bada.

Klockan kvart i 10 åkte vi iväg till Hägersten för att hämta pappa som skulle till Skärholmens ögonklinik och eftersom han skulle få droppar som vidgade pupillen så fick han inte köra bil.

 Hade med mig 3 kroppkakor och lite rabarber till pappa.

 

Lasse och jag tog en promenad i centrum och gick och strosade lite även inne på Myrorna, men vi handlade inget.  När klockan var strax eter 11 så var pappa redan klar och vi kunde åka hem och lämna honom innan vi själva begav oss hemåt.

Ringde till Mia för att fråga om vi skulle ta en lite längre promenad ner till centrum och låta hundarna både få lite koppelträning och lek i hagen.

Det blev en ganska bra promenad för oss alla sex. Mia/Saga, Lasse/Zlatan och jag med Z.  Lasse fick bära Zlatan lite då och då för han är inte mogen ännu att gå långa sträckor på asfalt.

 

Det blev lek i hagen, både Z och Zlatan var rätt lugna men Saga kände verkligen av att det fanns plats att leka och springa på.

 

Innan vi skulle återvända hem så hade jag tänkt gå ner till centrum och köpa lite grädde (som Lasse alltid måste ha till kroppkakor).

Mia och Lasse stannade kvar i hagen medan jag gick och handlade. Fick för mig att köpa varsin glass, för vi var faktiskt lite trötta efter hundpromenaden. Hittade en förpackning med 6 rätt stora glassar  med vanilj och överdragna med hallonsplit, tänkte att det kommer nog hundarna också att gilla.

De blev alla glada för glassen och det var ju synd att jag inte tog en bild på dessa glassätande hundar.

 

Promenaden hem gick mycket långsammare för hundarna än den på ditvägen, nu var de trötta och nöjda efter lek.

 

Det blev även en liten skogspromenad innan vi kom hem

 

Vi slog oss ner i varsin solstol med varsin bok, jag ljudbok och så fick hundarna göra vad  de ville. Alla somnade  och det gjorde tydligen både jag och Lasse också.

Visste inte alls vad boken handlade om denna dag.

 

Sen blev det i alla fall tid för middag och de kroppkakor jag gjorde igår

    och jag lovar att det var en god middag.

 

Även pappa hade ätit denna mat och gjort en rabarberkräm till sig och var också nöjd med denna middag.

Tv kvällen blev som alltid och idag blev det ingen sömn i soffan, det fick räcka med den som blev i solen.

 

Kände mig ganska så nöjd denna dag och kunde inte låta bli att kolla av appen men steg redan under kvällen   och idag kände jag att jag hade rört mig ordentligt.

 

Gick och la mig efter Biggest loser och tänkte kolla på kommissarie Morse, men kände när klockan närmade sig 23 att det nog var lika bra att sova.

 

Så jag avslutar denna dag och kan bara säga att det var en bra dag

Ia

 

 

 

 

 


Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards