Alla inlägg den 11 maj 2019

Av Rehn/Hornesjö - 11 maj 2019 06:48

Vaknade strax efter fem av att Qling bökade runt, använde mig av vibratorn som då fick honom att lugna ner sig ett litet tag, men att då somna om det gick inte, så jag fortsatte att bara ligga kvar i sängen fram till klockan var 6 och då även tjejerna börjde röra på sig.

 

Vädret visade inte sin vackra sida denna morgon utan det var grått och trist. Men jag får väl se vad som händer under dagen.

    Det där med sömnen stämmer som vanligt inte med appen, enligt denna hade jag sovit men inte djupt under den timmen som jag låg och planerade dagen, men det är tydligen så att så fort jag håller ögonen stängda så blir det en lätt sömn.  Stegen blev alldeles för få under gårdagen, men som vanligt så säger jag "man får vara glad för det lilla"

Klockan är nu strax före 7 och Lasse har gått tillbaka till sängen efter att vi har rastat och gett hundarna sitt morgonmål, själv sitter jag här vid datorn och funderar ut lite på hur dagen ska se ut och vad som jag måste göra med hundarna. 

 

Det blev bra med både väder och lite kul med hundarna.

Började med att gå ut och lägga ut lite dofter till först och främst Yra, men även Z fick jobba efter henne.

        

Det blev ett rumsök (tog uteplatsen till hjälp), sen ett utomhus som vi gjorde på baksidan, sen ett fordonssök som blev på vår släpkärra.

Behållarsöket fanns även det på tomtens ena sida.

 

Efter detta så tog jag med mig Z på en promenad för att jobba lite med att gå fint i koppel (fungerar inte alls just nu) med mycket godis som belöning.

 

Hem och tog ut Qling Z och Zlatan för lite lek på baksidan

och det blev även lite bad för Qling och Zlatan.  Tyckte nog att även Z skulle ha tagit sig ett dopp, men hon verkade inte intresserad.

  Även idag fick jag upp en sallad på minnen och varför inte göra en repris även på denna   för det mesta fanns ju hemma

 

Dagen fortsatte med både att åka och handla och jag köpte mig för en gångs skull något eget och det fick bli en jacka och en fleecetröja på Jula. Hade presentkort kvar från i julas som jag fick av mamma och pappa och nu äntligen hittade jag något att köpa.

  När vi kom hem från affären så var vi sugna på något att stoppa i magen och jag hade det mesta hemma för att kunna göra varsin Brie/salami macka och eftersom det både var lördag och solen sken så blev det varsitt glas vin till detta

 

Vi satt ute en hel del och jag lyssnade på min nya ljudbok .

Märkte att det verkade som Yra löper, men tyvärr inget blod som jag kan säkra, men Qling är lika galen i henne så det kändes bättre att anmäla henne som löptik till morgondagens tävling.

 

 

Middagen var snabbt avklarad bara att koka ägg och steka lite halloumi till en sallad. 

Känns ganska bra att hitta sånt i minnen som man kan göra repris av.

Lasse hade hört glassbilen på fredagskvällen och kunde inte hålla sig utan sprang ut och handlade glass för 200 kr, något som jag aldrig skulle göra, men han gillar ju dessa söta glassar.

Men i kväll var även jag sugen framför TV:n och tog gärna emot det som Lasse bjöd på   för en Sunborn har även jag svårt att tacka nej till.

 

Känner ju att jag har gått upp en massa i vikt och ska jag äta som jag har gjort den senaste veckan så blir det katastrofala följder, så nu måste jag sätta stopp.

 

Tv kvällen blev som alltid att jag somnade vid 21 tiden i soffan.

 

Men nu hoppas jag få sova några bra timmar även i natt.

Ia

 

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards