Alla inlägg den 4 maj 2019

Av Rehn/Hornesjö - 4 maj 2019 08:01


Stegen blev som jag trodde inte speciell många under gårdagen

    Men sovtiden blev mycket bättre än vad jag trodde      

Vädret var inget vidare, eller så kan jag nog inte uttrycka mig, för solen sken och genom fönstret så laddade strålarna upp med , men dessa ynkliga grader skulle jag gärna slippa se.

Men vi har i alla fall ingen snö som de har på Vedbyskog denna morgon och det var inte bara ett litet marktäcke utan riktigt mycket. När jag ser detta så känns det bra att inte vara där, hur mycket jag än längtar.

Men dagen blev inte alls så dålig som den såg ut på morgonen och har kunnat vara ute hela dagen.  

  


Grillade lite korv till lunch och sen var det mest att vara ute med hundarna.

Gjorde lite sök med dem alla och det är så kul att se att alla vill vara lika duktiga, men bäst är nog Z, eller i alla fall snabbast.

 


   Lek och bus blir det också och inte bara arbete.

 

Ville ha hem lite köttfärs så det blev tyvärr en tur till centrum, vilket jag hade tänkt avstå från idag

När vi kom hem så gjorde jag några fetaostfyllda järpar som jag lagade i slökokaren så att jag inte behövde tänka på att stå vid spisen

Sen blev det att vara ute igen med våra hundar på tomten

     Z finns med överallt och hon gillar även att vara med både Zlatan och Olga och blir hon trött så är nog Olga den som hon helst vill vara hos.

Zlatan är inte   så liten längre och det märks när han brer ut sig på hundbädden

Före middagen så tog vi med tjejerna på en promenad ner mot Mälaren och när vi kom hem så var de så trötta alla tre     och  den som promenaden tog mest på var nog Z som direkt slängde sig på köksgolvet och somnade när vi kom hem.

Nu började klockan närma sig 17 och jag hade lite att förbered innan middagen, men köttfärsjärparna var klara och låg i sin tomatsås i slökokaren

 

Det fick bli rösti och även denna dag sparris, jag gillar sparris och när jag hittar fin så kan jag inte låta bli att köpa mycket, sån nu var det tredje dagen som middagen innehöll detta.

Efter middagen så tog vi killarna med oss på en promenad, det blev samma som med tjejerna. När vi kom hem så satte vi oss igen ute på tomten 


 

Hundarna kunde fortfarande inte koppla av utan fortsatte att leka av sig.

Den fina   blomman har nu fått en egen plats där den är väl skyddad för Zlatans framfart.

 

Lasse var tydligen sugen på något eftersom han fick för sig att han hörde glassbilen, men det var nog bara hallucination för ingen syntes till.

Men jag kom ihåg att jag hade en hel Camembert i kylen så varför inte fritera denna. Men idag fick jag för mig att prova att göra denna i varmluftsfritösen.

 

Absolut inget fel på osten och det var bara skönt att den inte var drypande fet, men vi fick vädra ordentligt för det låg som en dimridå i hela huset.

 

 Som vanligt hade jag slumrat till i soffan men vaknade i alla fall innan finalen av Stjärnornas Stjärna och det blev som jag ville.. fast det var lika bra båda två.

Men nu säger jag godnatt

Ia

 

 

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards