Alla inlägg den 20 maj 2019

Av Rehn/Hornesjö - 20 maj 2019 06:44

 

Morgonen kändes ganska bra när jag insåg att jag i alla fall hade fått sova till ca kvart i 6 innan Olga bara måste ner och få äta mat. Det var varmt ute och solen hade börjat visa sig .

Fast filmen inte var slutförrän strax innan 01,00 så blev natten bra, klart att det inte kunde bli så många timmar, men det kändes om om de räckte för mig.

Att solen sken gjorde att jag ville börja dagen så fort som möjligt, det fanns en hel del hundgöra på agendan denna dag. Både Qling och Olga måste gås igenom ordentligt så att de ska hinna bli lite respektabla inför kommande utställning den 26 maj.

Det blev ett par timmar för dessa 2 på trimbordet i solen, blev väl inte helt klara men efter badet blir det alltid lite mer fix innan jag känner mig nöjd. Badet får vänta tills på fredag eller lördag för innan dess vill jag att hundarna ska få göra vad de vill och kanske vi kommer iväg ner till Mälaren och de får sig ett bad i sjön.

         

Man skulle kunna tro att det var ett riktigt sjusovarväder denna dag fast solen sken, men innan vi hann ut så var det i alla fall 5 utslagna hundar .


 

 Varken  Z eller Zlatan är speciellt sugna på mat klockan 6, så det viktigaste för dem är att gå ut och kissa och sedan gå in och busa. Därför får de sedan sin mat vid 10 tiden och då är det viktigt för dem båda att deras skålar ska stå bredvid varandra och att de sedan kan äta från kompisens. Men vad gör man inte för att de ska få lite mat i magen. Zlatan är som jag vill i kroppen, men jag önskar lite med på Z, men hon är en liten tjej och äter vad hon ska, så det är väl bara att acceptera att hon är finlemmad.

 

Det fick bli en tur till ÖB för deras köttkorvar som jag köper som extra till hundarna. De gillar att få en skiva av denna på maten.

   

Dagen var perfekt och det blev en massa gjort innan eftermiddagen kom och vi satte oss ute och åt en grekisk sallad till middag.

 

Hoppade sedan Glamour och åkte i stället ner till klubben för att kolla på KM i Agility och även kolla lite på Saga när hon var på kurs.

 

Men innan detta så tog vi en lång promenad ner mot Mälaren för att bland annat kolla på Norsborgs Herrgård som brann för ett tag sedan.

När vi kom hem igen vid 20,30 tiden så satte vi oss ute och tog varsitt glas vin och det sista av salladen.

Tanken var att jag skulle ha kollat på Glamour, men det fick vara.

 

Innan jag skulle gå till sängs så var jag lite nyfiken på hur många steg jag hade gått denna dag och blev ganska så nöjd när det visade sig ha blivit 13427 steg denna dag.

Nu hoppas jag även kunna somna i tid så det blir några mer timmar denna natt.

 

Ia

 

 

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards