Alla inlägg den 20 maj 2020

Av Rehn/Hornesjö - 20 maj 2020 22:57

Det enda som kändes riktigt bra efter att ha kollat mina appar var vädret.

Vädret var sisodär men ute var jag hela dagen

Hann inte med så mycket men vi var i alla fall till Hallunda och handlade på både Lidl och Supergrossen, detta var ett måste denna dag.

Fick väl hem det viktigaste, men ännu fattas både energi och att hitta på vad som ska lagas.

Fick i alla fall bli en helt vanlig hamburgare på grillen tillsammans med tråkig pommes.



 

Sen efter middagen så blev det Tv och även denna kväll var inte dagen slut innan ny dag hade infunnit sig och klockan hann passera 01,00.

Men nu säger jag godnatt och hoppas få sova till 5 i alla fall.

Ia

Av Rehn/Hornesjö - 20 maj 2020 07:51

 

Blev naturligtvis inte många timmars sömn denna natt, oron gnagde för vad som hade hänt med Qling och hur han skulle må när vi vaknade

men han mådde ganska bra och var glad med viftande svans och ville ut och kissa, men det ena  bakbenet hänger inte riktigt med och det blir att han hasar detta efter sig.  Hoppas att det antingen bara har hoppat ur led eller att det är en sträckning.  Tar ett par dagar med Metacam så får tiden utvisa vad vi behöver göra.  Har varit i kontakt med veterinär som tycker som vi.  

Just nu så vill jag ha sommar och sol och kunna koppla av i denna lilla pöl.  Hundarna ska också komma fram vilken dag som helst.

 

Det blev i alla fall en tur till Bauhaus för att köpa masonit till valphagen. Tror vi har provat det mesta under många år för att valparna inte ska kunna sätta huvudet mellan springorna när de börjar vara nere i köket.  Det har varit nät och tyg och lite annat, men så när jag låg i sängen denna morgon och funderade så kom jag på att det bästa var nog att sätta upp masonit runt hagen. Som tur är har jag en gubbe som gör det jag vill så det var bara att ställa färden till byggvaruhuset och handla.

Sen satte vi igång att bygga nästan direkt när vi kom hem. Det skulle sågas och borras och sättas fast och det tog ett bra tag.

Lite lunch hann vi med vid 12 snåret då jag även kopplade av framför TV och Hem till Gården en halvtimme.

 

Men nu är den på plats och snart kan småttingarna få komma ner i alla fall under dagtid och få lära sig lite ljud och andra saker.  Nu ska bara hagen få bli lite intressant med olika saker.

Lite trångt blir det i köket under dessa veckor, men det är det värt och få valparna nära oss hela dagarna.

 

Nu satte vi oss ute ett tag med våra hundar och helst plötsligt så kom jag på att någon middagsmat fanns inte hemma. Inte heller hade jag någon lust att ställa mig vid spisen så jag föreslog att vi skulle ta en snabb tur till Hallunda och handla lite snabbmat. 

    och så fick det bli.  Nere på Öland har jag alltid några paket med snabbmat i frysen eftersom det är långt till affärer och inte alltid finns det man vill ha, men här hemma tycker jag oftast att det är roligt att stå vid spisen, men inte denna dag och det jag valde idag var en låda med Angusbiff och pommes och smakade riktigt bra.

 

Även denna kväll blev det sent för jag kollade på TV till klockan var efter midnatt.

 

God natt 

 

 

 

 

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards