Direktlänk till inlägg 12 september 2020

Torsdag och fredag.

Av Rehn/Hornesjö - 12 september 2020 07:58

Dagarna går fort när man har roligt, brukar man säga.

Våra dagar försvinner i ett nafs och jag hinner inte med hälften av vad jag skulle behöva göra.

Idag valde jag att följa med Lasse till KS när han skulle göra en skiktröntgen. Vädret var toppen och jag kunde sitta ute under den tiden jag väntade. Det gick ganska så fort så inom en timme med både väntetider och röntgen så var han tillbaka i vänthallen.

Hem och släppte ut hundarna innan vi var tvingade att åka och handla lite.

Dagen gick i alla fall som vanligt fort och vi avslutade denna med   denna maträtt.

Kvällens hundpromenad var så fin med en stor solnedgång över Mälaren   

Kom i säng rätt sent och fick inte så många timmars sömn denna natt.  Hade hört en hund skälla vid 23 tiden och våra svarade, så det måste vara en som inte hörde hemma här.

Vaknade vid fyratiden av att det var en hund som skall något förfärligt. Snabbade mig upp från sängen för att kolla att alla våra hundar var inne, jo då de sov så gott så våra var det i alla fall inte som skällde.

Öppnade fönstret för att se om jag kunde se hunden, men det gick bara att lokalisera ljudet.

Kände en instinkt av att detta måste vara den Molly som har varit på rymmen sedan i onsdags någonstans vid Hallunda Gård.  Slog en signal till matten på morgonen och berättade vad jag hade hört och det gav resultat efter ett antal timmar och hunden fanns i skogen bakom våra hus på Hallunda gårdsväg.

Natten blev naturligtvis inte så bra för mig   och timmarna blev få. Men glädjen av att det var just hunden som höll mig vaken gjorde att jag kände lite lycka, hade jag inte vaknat så kanske inte Molly hade hittats.

Fredagen började alltså ganska tidigt och visst var jag trött och hade gärna gått och lagt mig igen, men det fanns en del även denna dag på agendan så lika bra att sätta igång.

I dag skulle Lasse vara på Vårdcentralen klockan 11.30 för omläggning så jag ville hinna med en del innan dess.

En tur upp till återvinningen hann vi med. Ville bland annat kasta våra madrasser som jag har dissekerat från fjädermadrassen till vår säng. Den fina härliga bäddmadrassen var det inget fel på, men den behövdes tvättas och det är ju lätt när det är dragkedja på denna, men varför i helskotta har man dragkedja när det sedan är genomsytt vid varje knapp på denna så att det i alla fall inte går att ta bort tyget.  Så det kändes som jag bara ville kasta den.

Hem och tog ut hundarna ett ett tag innan det var dags att åka.

Blev sedan en tur till Citygross och systemet.  Längtade så mycket efter krabba denna dag och just Citygross visade sig vara den enda som hade krabba för tillfället och till ett ganska bra pris.

Retade mig lita att behöva gå till systemet, har i början av veckan gjort en beställning på systembolaget av några boxar vin, men inte hunnit få dessa. 

  Hundarna hade hunnit leka av sig lite och tog det lugnt medan vi 

 tog oss några riskakor och ett glas vin och när vi sitter där och tar det lugnt så får jag ett SMS om att mitt vin har kommit.  Ja nu har jag ju 10 dagar på mig att hämta detta så det är ingen brådska.

Även posten kom och när Lasse hämtad denna så hade vi ett stort paket i brevlådan från snälla Maria i Södertälje

Hon hade skrivit till mig att vi skulle få något och jag var naturligtvis fundersam på vad detta kunde vara, hon är alltid så snäll och tänker på alla och detta gjorde oss så glada   en jättefin hundtavla hade hon skickat till oss.

Lasse var lite trött och ville gå in och vila en timme och under den timmen så var det bara jag och hundarna ute och hade det mysigt på tomten.

Klart jag hade min mobil på och filmade dessa galna hundar.

Vid 17 tiden gick jag in och väckte Lasse och började göra i ordning vår middag

Denna middag är nog lite mer i min smak än i Lasses men lite åt han i alla fall och jag fick desto mer.

Inte så mycket att se på TV denna kväll så det fick bli en tidig tur med hundarna  och då lite träning med Z på tennisplan innan promenaden.

Kom i säng innan klockan var 23 och kände då att jag måste bara få sova lite mer denna natt.

God natt







 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 16 maj 10:28

Torsdag  Åter en solig dag  Natten kändes toppen och när jag vaknade vid 5.30 så car det svårt att ligga kvar i sängen, men vill inte störa hundarna för tidigt eftersom de inte får gå ut före 7. Men det är alltid något att göra på mobilen oc...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 13 maj 09:10

Så var det åter en måndag    som började bra med solsken och värme. Natten var väl lite si och fram till 3 tiden då jag vaknade till och kände att jag höll på att få kramp i min fotled. Bara att stiga upp och gå runt så att detta skulle släppa.  ...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 9 maj 09:36

Torsdag och även Kristihimmelsfärdsdag   Så såg det ut klockan halv 7, positivt när det i alla fall inte regnar Natten hade känts ganska bra, något som jag inte hade förväntat mig efter den tråkiga sjusovardagen som det var igår.        ...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 6 maj 07:26

Måndag    Det positiva var att det inte regnar          Lite bättre än gårdagen  är alltid bra. En tur till Hallunda för Lasses beställningar på apoteket.  Tog en tur in på Lidl men hittade inte något som jag behövde. Hade ingen ani...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 3 maj 08:12

Torsdag'   Vädret var det inget större fel på när jag vaknade, men sovit det hade jag knappt gjort denna natt.         När jag vaknar upp och ser denna app så blir jag så besviken.  Så rött som det var denna morgon var det ett tag sedan,...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards