Alla inlägg den 23 september 2020

Av Rehn/Hornesjö - 23 september 2020 19:15

 

Natten såg bra ut och även stegen under gårdagen, så idag har jag hade jag i alla fall inte detta att klaga på.

Lasse skulle bli hämtad av Per klockan 9 så jag hade tänkt att gå ut och ställa mig vid trimbordet och trimma Zlatan men det var så jäkla kallt fortfarande så jag gick in och satte igång ett nytt virkprojekt istället. Där blev jag sittande till klockan var ca 10 och då sken solen och jag kunde bege mig ut och börja med trimningen.

Jag höll på till Lasse kom hem och det var väl inte det bästa besked han fått denna dag, men vi håller modet uppe och ser framåt och längtar till Öland.


Lasse sa att grannarna hade åkt iväg så vi släppte ut hundarna på baksidan och jag satte mig med min virkning, hundarna var lugna och höll sig mest nära mig



 


 

Våra hundar kan skälla av glädje när de leker, de kan också skälla på hundar som går utanför tomten eller om det stannar någon och pratar med oss. Men detta skällande har jag klockat och det varar kanske någon minut och sedan är det tyst.

Men våra grannar som aldrig har klagat på hundarna har denna sommar när vi varit tvingande att vara hemma hela tiden visat sin avsky när vi är ute, om deras altandörr står öppen när vi kommer ut på baksidan så stänger de direkt dörren. Detta har medfört att vi känner att när de är på baksidan så är vi på framsidan.


Vi var idag hemma och ute tillsammans med våra hundar till klockan var 10 minuter i 3 och då skulle vi först till återvinningen, sedan till Hallunda för att Lasse skulle till vårdcentralen.

Jag har min app och kollar alltid lite då och då på vad hundarna gör när vi inte är hemma.

Kollade flera gånger idag när vi var på väg och det var alldeles tyst hemma. Var lite rädd att de skulle känna hunger eftersom vi kom hem senare än vad de är vana vid att få sin mat.

När vi öppnar grinden så hör jag våra hundar skälla och när jag öppnar dörren så springer alla ut och välkomnar oss med sina skall.

Direkt hör jag grannen ropa "hur orkar det skälla så mycket", jag svarar att de är ju glada när vi kommer hem och då svarar han "men de har skällt oavbrutet sedan ni åkte", detta är ju en lögn och jag svarar bara att det är tur att jag har en app och bevis, kanske du vill se denna.  Då blev det tyst.


Det tråkigaste var att jag som äntligen hade landat efter dagens rätt trista besked blev så ledsen och jag kände bara att denna glädje vi har med våra hundar måste de också ta ifrån oss.


Hade tänkt att göra något gott till middag men orkade inte utan tog den falukorv som fanns kvar sedan igår och gjorde en stroganoff.


 

Efter maten tog jag Z och Åberlix och Lasse tog den lugna Yra och så gick vi en promenad.


Jisses vad jag längtar till Öland, skogen, tystnaden och inga grannar som ska förstöra dagen för mig.

Men när vi kommer dit är fortfarande en fråga.


Nu är klockan kvart i 9 och jag ska se lite på TV innan det blir läggdags vid midnatt.

IA

 
What do you want to do ?
New mail

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards