Alla inlägg den 25 september 2020

Av Rehn/Hornesjö - 25 september 2020 22:12


Åter igen en natt som inte gick hand i hand med mig.


Började morgonen efter att både vi och hundarna ätit frukost med att hänga med Lasse ner till vårdcentralen.

Passade då även på att handla.

Hem och hämtade Z och åkte ner till klubben för att jobba lite nosework.. Det var jätte kul att komma igång igen och vädret var så mysigt.

     

Lasse tog lite filmsnuttar på en ringrostig matte och en lycklig Z

Sen blev det lite annat

Sen förflyttade vi oss till en tegelvägg för lite sök efter två olika dofter

Sedan blev det lite kartonger och där hände det något speciellt.

Z visade direkt på en av kartongerna och detta var enligt den som gjort söket fel, hon började om och nu markerade hon en annan som var rätt.  Det visade sig att detta var en lavendeldoft med andra dofter i alla kartonger och den som Z och sedan även de andra hundarna markerade först fanns det kanel i och detta är en doft som liknar våra andra hydrolat.


Det var en perfekt dag och så härligt att äntligen få göra något med Z, skulle även ha velat ha med mig Yra för hon älskar detta med Nosework och har inte heller hon fått jobba på alla dessa månader.  Men det får bli hon nästa gång.



Hem och tog oss varsin macka och sen var det snart dags för ett nytt besök för Lasse för omläggning på vårdcentralen.


Hann inte med så mycket mer än att tvätta en tvätt och hänga denna ute och hoppades på att regnet inte skulle hinna komma.


Vädret var fortfarande bra och Lasse gav sig på att ta av lastbågarna på vår bil. Dessa satte vi på när det var dags för oss att åka till Öland första gången denna vår, men som inte blev av eftersom Corona kom emellan och vi Stockholmare var bannlysta överallt.'


Ville i alla fall grilla denna dag, men jag hade inte köpt något kött, men det fanns i alla fall både köttfärs, högrevsfärs och kalvfärs att välja på så det skulle nog kunna bli lite burgare på grillen.   Men hur sjutton tinar man detta fort så det blir bra, det blev nu nästa tanke och jag tog fram varsin färdig hamburgare som jag kom ihåg att jag gjort tidigare denna sommar och det var högrevsburgare och det är så gott.


     

Att klaga på maten denna dag skulle vara synd, för det blev perfekt i både smak och annat.

Bestämde mig för att kolla på Idol och ikväll tyckte jag att det var ganska bra, alla är duktiga och i min smak.

Säkert tråkigt för de som är med att inte få stiga ut på den stora scenen som de säkert hade sett fram emot, men i Coronatider får man nog vara beredd på allt.


  Vet ju att Lasse är sugen på sött, så när klockan var vid halv nio så gick jag ut och gjorde en snabb kladdkaka i micron. Får nog skryta och säga att den blev perfekt.

Lasse kommer ner och säger, det luktar som om du bakar och sedan blev han jätteglad när han såg kakan.

Var ganska trött denna kväll och bestämde mig för att hoppa i säng redan vid halv 11, men som vanligt var det svårt att somna och klockan hann nog bli en del innan John Blund behagade infinna sig.


I morgon är en ny dag och egentligen skulle jag ha gått på en föreläsning om Startlydnad på klubben, men när jag såg att det skulle bli regn denna dag så brydde jag mig inte om att anmäla mig.

Men naturligtvis hoppas jag att alla som har anmält sig får en fin dag helst med solsken eftersom de ska vara ute i 4 timmar.


Själv hoppas jag på sol på söndag för då är det cockerpromenad.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards