Alla inlägg den 4 januari 2020

Av Rehn/Hornesjö - 4 januari 2020 08:38

 

Blev en ganska märklig natt. Klockan hann passera midnatt innan jag somnade. Vaknade till och kollade klockan på väggen (utan glasögon) såg att den visade på 10 över fem, så jag drog täcket över huvudet och bestämde mig för att sova vidare, blundade hårt men nu kom det upp massa saker i huvudet på mig, sånt jag måste tänka på inför nästa fredag.. slumrade en hel del men visste ändå hur jag tänkte. Somnade om och vaknade och tänkte nu måste klockan vara mycket, denna gång kollade jag tiden på mobilen och den visade 04,25. Haha. klockan    var alltså fem i halv två första gången jag kollade. Men nu bestämde jag mig för att se sova och det gjorde jag till halv åtta.

Idag hade temperaturen fallit ordentligt 

 

Det kändes bra, torra vägbanor och sol, men sen i morgon ska det tydligen bli snö  och det är jag gärna utan. 

Kom iväg tidigt för först skulle jag till ÖB för färskfoder och sedan till City gross för lite småköp.

Sen en tur till Dollarstore för torrfoder hårspray och torrschampo.

Nu var det bara att ge oss hem för att kolla på sprinten.

Passade bra att göra av med den sista  avokadon och även de sista frysta räkorna.

Det fick bli en   skaldjursrulle.. och gott var det.

I morgon får vi besök av en liten brun kille på 6 månader. Matte hörde av sig och frågade om råd om hans päls. Vi tar inte emot någon för trimning längre på grund av att min kropp inte klarar detta. Han är även för ung för att få en ordentlig trimning, men kul att i alla fall kunna ge tips och kanske raka hans öron och hals och se till att tassarna är okej. Spännande ska det i alla fall bli att få träffa denna lilla Svante.

Lite paus från skidor blev det fram till16.00 och då fick jag med mig Lasse ut på en träningsrunda med Z och Zlatan.. Vad Lasse tränade har jag ingen aning om, Z och jag tränade på kontakt och sen blev det att hon gick hoppa upp och sätta sig på alla bänkar och stora stenar vi passerade.  Det bästa i dag var att under denna ganska långa promenad så passerade vi mötande personer 7 gånger och varje gång kallade jag in Z till min sida och kommenderade henne sitt tills de mötande gått förbi.. och tänk det fungerade alla gånger och inga ryck i kopplet för att få hälsa.. Själv blev jag inte ens trött idag varken under eller efter promenaden.

Blev som vanligt mycket Tv tittande på skidor.
Middagen blev god i kväll . Hade tagit fram ryggbiff på morgonen från frysen som jag gjorde i slökokaren för att vara säker på att få ett mört kött.


Till detta blev det Rösti och enligt Lasse en helt galen god kantarellsås.

Lite senare kom jag ihåg att det fanns en halv liten camenbert i kylen så jag kunde inte låta bli att fritera denna i Air fryern 

Känns som om vi har ätit hela dagen, något som inte bådar gott för vikten.

Leverans fick jag i kväll från Apotea och jag blev ganska förvånad när jag såg burken med MSM och att den var så stor, men inte konstigt för jag hade denna gång köpt en som var på 500 gram och jag som inte har ätit detta på länge ska börja med ett kryddmått för att må bra.

Får börja ge Olga och Qling lite, de behöver säkert lite tillskott för sina leder 

Nu är klockan 22,30 och jag ska göra mig klar för sängen.

God natt

Ia



Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards