Alla inlägg den 12 januari 2020

Av Rehn/Hornesjö - 12 januari 2020 09:15

 

 
Så var det söndag igen.
Känner mig lite mör i kroppen denna dag, fast det var ju inte mycket jag sprang i ringen så jag kan inte bara skylla på detta, men stelheten är så jobbig, mycket värre än värk.
 
Även denna natt så försökte väggklockan lura mig. Vaknade och undrade så vad klockan var, gick upp och kissade och på tillbakavägen så kollade jag på väggen och den kunde både vara halv 2 eller tio över 6. Bestämde mig för att kolla på mobilen och visst var hon 1,30 så det var bara att krypa under täcket igen och försöka somna om.
Vaknade nästa gång av att Yra pockade på min uppmärksamhet och insåg att klocka nu var 5.32 och inte nu heller var det dax att stiga upp så jag försökte att ignorera Yra, men efter att ha sett henne springa fram och tillbaka till dörren så insåg jag att det var nog bäst att jag steg upp och släppte ut henne och visst behövde hon bajsa.
 
Klockan var ju bara barnet ännu och jag bestämde mig för att låta Lasse sova vidare så jag satte istället på TV:n och kollade på Stjärnorna på Slottet.  Hade en helt underbar timme för mig själv tillsamman med Måns Möller.
 
Alla hundarna hade fått gå ut på tomten innan jag satte mig så nu kunde jag ju få vara ifred och de accepterade detta och fortsatte att sova.
 
Att jag måste gå en handlerkurs med Zlatan kände jag redan igår och nu började sökande efter kurser, vet ju att Veronica är den bästa men Lasse vill inte köra till Nykvarn i mörker.  Men efter att jag hade föreslagit att han kunde gå handlerkurs med Zlatan och jag med Z så veknade han lite, så nu får vi se hur detta blir.
Det blev en tur till Nykvarn för känna lite på vägen. Det tar bara ca 25 minuter för oss att komma dit och är det bra väder så känns det rätt okej.
 
Det vore kul om Lasse kunde ställa Qling och Zlatan och jag Z och Yra, då skulle det ju inte vara något problem att ha alla dessa med.
Hade med oss hundarna när vi åkte dit ifall vi hade hittat något bra ställe att promenera med dem. Men det blev att vi åkte hem istället och tog ut hundarna på hemmaplan.
Fick Lasse att prova lite handler med Zlatan.
 Sen blev det mycket stillasittande framför Tv:n men  jag jobbade på med att  plocka undan julen.
 kändes riktigt skönt att få bort en del men ljus vill jag fortfarande ha.  Orkade inte ta fram strykjärnet så duken får ligga på tills jag får lust.
Så var det ju både söndag, städning och skidor på Tv så jag fixade till lite gott innan middagen.
 
Martini, lite tilltugg säger väl ingen nej till.
Sen blev det hundarnas tur att få sin mat och lite utgång.  Tyvärr blev det ingen lång promenad för knät ville inte alls lyda idag.
Middagen var redan planerad, så det enda jag behövde göra var att skala potatisen.
 
 
Kalops är alltid gott.
Köttet var så mört att jag nästan blev rädd att det skulle bli sås av allt.  Nej ingen risk men det smälte i munnen.
Blev farmen och nya Hamilton innan jag kände behov av sängen
Ia
 
 
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards