Alla inlägg den 11 september 2019

Av Rehn/Hornesjö - 11 september 2019 19:06

     

Ja så var första natten i Slagsta gjord och den blev ju inte alls dum.

Mina steg under gårdagen blev fler än vad jag trodde, men det blev mycket spring på morgon innan vi kom iväg, men sen satt jag ju mest stilla i bilen ända tills vi kom hem och då blev det även där en hel del spring mellan bil och hus vid avplockningen.

Vädret kunde ha varit bättre och när klockan var ca 8 så regnade det rejält och man visste ju när detta skulle sluta.

Men vi hade massor på agendan och det första som vi skulle göra var att åka till Skärholmen.

Det var inte lätt för det hade byggts om en hel del överallt, för så blev det fel fil för oss när vi skulle till Skärholmen, men det fungerade bra att ligga i den högra och ta den gamla vägen.  Men sen när vi kom in i Skärholmen och hade parkerat så gick vi som vi alltid gjort när vi skulle till Hörsam, men nu fanns det ingen utgång där. Men vi letade efter en annan och så var vi snart på plats.

Nu hade de problem hos Hörsam och Lasses hörapparat som gick sönder på Öland måste skickas iväg, men när detta skulle kunna ske, hade de ingen aning om. Men de löste problemet i alla fall och han får nu vara försiktig och ha denna apparat i ändå tills de hör av sig och säger att den kan skickas till Polen.

 

Nästa anhalt var Telia för vi ville snacka lite mer om vårt abonnemang och vad vi kunde göra för att få snabbare surf och det fanns olika alternativ som vi sedan skrev på.

Sen in till Tele2 för att kolla Lasses abonnemang, för han måste säga upp detta för att kunna föra över till Telia.  Det blev en lång väntan där inne för det var mycket med kunder.

Tillbaka till Telia och berättade att Lasse inte kunde få hjälp där utan han måste ringa kundtjänst

 

Sen in på Mc Donald, tror det var första gången på ca 1.5 år, med undantag av när vi var med pappa till Huddinge centrum och han var sugen på en hamburgare.

 

Sen tillbaka till 3 för nu ville jag berätta hur jag hade blivit nästan tvingad att ta ett nytt abonnemang när jag ville säga upp det gamla.. Tjejen tittade i datorn och kunde se mina två samtal med dem och tycke att jag skulle gå hem och ringa till kundtjänst och säga upp detta och sedan ta det andra som jag ville.

Har lite beslutsångest i detta ärende.

 

Upp till systembolaget för att handla lite vin.

Sen hem igen för att släppa ut hundarna innan vi åkte till centrum för att handla lite.

   

Hem och Lasse satte igång att klippa lite på häcken och jag fick för mig att börja med den förbaskade vildvinsrankan som breder ut sig överallt.

 

Eftersom vi hade ätit på Mc Donald idag så tyckte i alla fall jag att det inte behövdes så mycket mer denna dag.

 

Men en liten lätt middag gick i alla fall och fixa.

 

Redan efter middagen så började jag känna av min nacke efter det lilla som jag hade gjort med det enorma vildvinet. Att stå med armarna över huvudet och klippa är inte alls bra, säger min kropp.  Smorde min nacke med heat lotion och knät med Iprem gel, för knät hade även det tagit emot en hel del stryk denna dag.

Så i kväll blev det ingen promenad, som jag hade hoppats på.

 

Glamour, Idol och Sjuksystrarna på Fredrikslund (hade missat en del avsnitt sedan de bytte kanal till 7:an) fick bli det jag såg i går kväll innan jag gick upp för att fortsätta kolla på TV från sängen, men den var inte inkopplad och jag orkade inte börja med detta utan beslutade mig för att sova.

En till på min stegräknare innan jag la mig visade att det hade blivit en del steg även denna dag   och detta fick jag väl vara nöjd med.

 

I morgon är en ny dag och då fortsätter vi med jobbet på tomten.

God natt

Ia

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards