Alla inlägg den 27 september 2019

Av Rehn/Hornesjö - 27 september 2019 06:58

 

Somnade tidigt, men det resulterade i att jag i stället vaknade före 5 denna morgon och kunde inte somna om

   

Men vad sjutton hur trött jag än är så kan jag bita ihop och sätta igång dagen. Något som inte dessa två tjejer hade så stor lust med

Lasse ville jobba lite med reglarna innan det var dags att åka och handla lite mat.

Själv tog jag mig ann alla påsar som jag hade med mig hem från mamma. Som jag tidigare har berättat så gillade mamma att handla kläder och det var lika viktigt att vara snygg under som på utanpå sidan, så det fanns så mycket snygga fina underkläder som inte var använda och vilken tur jag har som kan ha allt som mamma hade köpt, nu inte riktigt allt för det fanns några riktigt små storlekar som jag tror att någon av barnen eller barnbarnen kommer att gilla.

 

Det tog ett tag att sortera och då passade jag ju även på att kasta en hel del av mitt eget, för nytta är ju alltid roligare.

Passade även på att sy klart de tre täcken som jag började med för ett par dagar sedan.

 

När vi hade varit på ultraljud med Yra och såg att det var ca 7 valpar i hennes mage så passade jag på att titta in i vår sybehörsbutik i Hallunda och hittade ett fint tyg som jag skulle sy upp lite småtäcken av, till de små kommande valparna.  Nu blev det ju inte som vi hade tänkt oss och de två som blev kvar fick använda gamla täcken och tyget blev liggande.  Men nu så fick det komma till användning och det räckte till tre nya täcken till våra uställningshundar.

 


Sen gick jag ut och tänkte fråga Lasse om det var dags att åka, men han verkade vara uppe mitt i ett arbete så jag tog mig ann Zlatan lite idag igen

 


Han börjar nog tröttna på att allt vara på trimbordet, men den förbaskade valppälsen vill ju inte släppa så det får nog bli ett tag till. Nu har han inget emot att vara på bordet, men att stå upp är jobbigt och han lägger sig gärna på sidan och det är ju bra, men det vore ännu bättre om han ville ändra sida så jag kunde ta båda, men nej, det passar inte denna lilla kille. Sen är det tassarna som han gärna gömmer under sig.

 

Lasse vill upp till Hornbach och köpa cement och lite annat så det blev en tur dit och sedan även en tur till återvinningen innan vi hamnade i Hallunda. 

Hade bestämt mig för att köpa Supermarket goda fläskkotletter men idag fanns det bara benfria från Tyskland och detta ville jag inte ha, men de hade svenska jättefina karré kotletter i stället som fick duga.

Hem och Lasse skulle fortsätta jobba och jag satte mig ner en timme med min nya ljudbok, som jag inte riktigt kommer in i, men samtidigt vill jag inte sluta.

 

   

Meningen var att jag skulle grilla kotletten, men kände inte för att springa fram och tillbaka, det var ju en hel del som jag måste göra vid spisen, så det fick bli grillpannan till köttet.

Gjorde en god potatisbakelse med västerbottenost och sedan stekta kantareller i gräddsås och så ett glas rött till detta.

 

Skulle så gärna ha velat ta en promenad efter denna middag, men tyvärr så fungerar inte mitt högra ben som det ska och jag orkar inte gå så långt.

Meningen var att vi skulle till klubben på möte ikväll, men eftersom två hade fått förhinder så ställdes mötet in och det var ganska skönt att slippa åka dit.

Nu får vi bara hoppas att vi alla som ska ha hand om DP på söndag kan komma och göra det vi ska. 

Men i morgon är det lördag och även då är det lite som vi måste göra. 

Kanske bör göra en liten övning med Lagerblad med Z så hon kommer ihåg lukten tills på söndag.

 

Ia

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards