Alla inlägg den 13 september 2019

Av Rehn/Hornesjö - 13 september 2019 07:10

   

Även denna natt fick jag sova en del och det kändes superbra när jag vaknade upp.

Tyvärr så regnade det och det kändes mindre kul för jag hade bestämt mig för att ligga på trallen och skruva.

 Det blev en lång dag med en massa skruvande och bräcka plankor mm mm. Även idag var vi tvungna att åka till Centrum och handla lite, sånt som vi hade glömt eller inte fått tag på under torsdagen.

 

När vi kom hem från centrum så bad jag Lasse starta grillen så jag kunde ordna någon lunch till oss.

Gott och lätt  fick det bli med 2 grillade Stockholmare i tunnbröd och lite öl till dessa, innan vi fortsatte med vårt trädgårdsjobb.

Tyvärr ingen aktivering för hundarna denna dag heller, jo lite nosework för Z fick det bli. Har ju inte jobbat så mycket med att träna henne med den nya doften Lagerblad som hon ska göra prov i nästa helg, så det var extra kul att se henne systematiskt gå igenom alla lådor och återvända till den rätta.

 

Vid 13 tiden kom pappa och han hade med sig hela sommarens Hänt, så nu har vi mycket morgonlektyr till fikat. Sen hade han som vanligt med sig en vacker   rosbukett , som fick pryda bordet i vardagsrummet.

Vi fikade och pratade en hel del och det var så roligt att se pappa efter alla dessa veckor och se hur han sken upp när han träffade oss och alla glada hundar.

 

Sen fortsatte vi med att jobba tills det var dax för mig att gå in och iordningställa lite inför vår middag som idag skulle blir kräftor. Varken Lasse eller jag är så jätteförtjusta i dessa röda skaldjur utan föredrar havskräftor, hummer och krabba, men ett måste att i alla fall ha ätit några varje år.

 

 Hade satt in varsin kantarelltoast i ugnen när Lasse öppnade dörren och sa att Per var här. Stängde av ugnen och gick ut och där stod vår son med sin fina cykel, han cyklar nu från Vårberg till Solna varje dag och i dag tog han en avstickare hem till oss, på vägen från jobbet. Han tycker att livet är bra och inga bilköer behöver han sitta i.

Visste att han var lite sugen på kräftor så jag sa att han gärna kunde stanna och äta med oss vilket han med glädje gjorde.

       Det  blev extra kul att äta kräftor nu när vi fick middagsbesök och Lasse bjöd Per på både en snaps och ett glas vin, mer fick det inte bli för han skulle ju cykla hem sen.

 

Var ganska seg sedan när jag satte mig ner framför TV:n för att göra kväll.

Det kändes i kroppen att jag hade både stått böjd mycket och även i mina händer efter allt skruvande. Som tur är är jag ju både höger och vänsterhänt när det gäller allt utom att skriva, så jag använder båda att skruva med.

 Mycket hade det blivit och även stegen   var helt okej.

 

Men nu var det dax att stänga av datorn och krypa till kojs. I morgon fortsätter vi med tomten, men även med lite hundgöra. Gäller nu att se till att de inte tovar ihop sig igen innan utställning i oktober.

 God natt

Ia

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards