Alla inlägg den 12 september 2019

Av Rehn/Hornesjö - 12 september 2019 08:28

 

Det var i alla fall en fin morgon jag vaknade upp till denna torsdagsmorgon.

Men sovit gott hade jag inte gjort, det tog lång tid innan jag i alla fall slumrade till för nu var det inte bara nacken utan även huvudet som värkte och jag hade behövt tagit en tablett för att kunna koppla av, men störa hundarna ville jag inte och jag vet att Zlatan hade direkt trott att det var morgon och skulle ha velat kela när han fick se mig och detta gick ju bara inte. Gick i stället upp och smorde in min panna med heat lotion och hoppades på att det skulle i alla fall hjälpa lite. Men värken ville inte släppa och jag visste inte hur jag skulle ligga för att få lite ro.

 

Lite intressant är det   att kunna se hur jag sover och nog tycker jag att jag har varit mer vaken än bara dessa 4 minuter som appen påstår. Men på det hela såg det bättre ut än vad jag hade trott.

 

Idag blev det att åka och handla lite mer ordentligt än vad det blev igår.

Först skulle Lasse till Jula och då tog jag ÖB och handlade en hel del där. 

Sen till Kvantum för att storhandla och det blev även en hel del där, det enda vi glömde var socker, men det är ju inget vi gör av med speciellt mycket.

 

Det var meningen att pappa skulle komma över, men han fick förhinder så det tar vi under morgondagen.

 

Lasse fortsatte med häcken, eller den  så kallade ogräshäcken på långsidan. Denna måste snart bort, det går inte att ha det på detta vis med bara massa galna tjockstammade ogräs och sedan den äckligt stickande hagtornen.  Visst kan vi byta ut denna mot ett staket, men vem får bort alla dessa rötter.  Det får vi ta vid ett annat tillfälle.

   

Hundarna var som vanligt med oss en del tyckte att allt var tråkigt och bara låg och sov, medan de små Z:ana var i full gång som vanligt med en bevakande Yra.

Vi har ännu ett jätteprojekt som måste göras och det är att ta bort hela trätrallen där poolen stod och det är inte så lätt. Jag började igår med att skruva bort skruvarna för att få loss plankorna, en del helt friska och en del helt genomruttnade efter de 16 år som de har funnits.

Hela dagen var superfin, men sol så jag hann tvätta en hel del av allt som fåglarna hade skitat ner på vår uteplats

Alla hundleksaker som fanns där tvättade jag redan igår för jag var så rädd för att det skulle finnas något som kunde göra hundarna sjuka, man har ju hört så mycket om just fågelspillning.

   

   

Grilla hade jag i alla fall bestämt mig för att göra och det fick bli ett enkelt fläskfilé spätt var med grönsaker och i stället för sås fick det bli vitlökssmör. Det fick även bli ett glas rött var till detta.

   

Sen när jag bänkade mig framför TV:n för att kolla på Idol så kunde jag inte låta bli de goda chipsen vi fick av Emelie och Tobias, men jag lovar att det är farligt att börja äta dem för de försvinner fort.

   

Kollade på Unga Morse från sängen.

 

 

I morgon är det fredag igen

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards