Alla inlägg den 19 september 2019

Av Rehn/Hornesjö - 19 september 2019 23:00

 

I dag var det återigen lite varmare och det kändes bra

En hel del hade vi på agendan denna dag.  Så dagen började som vanligt med frukost för oss och hundarna och sedan lite utevistelse för hundar och oss innan vi åkte iväg till Huddinge sjukhus

 

Blev bara en liten stund i väntrummet innan Lasse blev inropad. Idag var det en läkarstuderande tjej som först fick ta hand om honom och hon var så gullig. Jag är ju med som Lasses öron för att verkligen få veta vad som sägs, tyvärr hjälper inte hans hörapparater som de borde och det kan bli en del missförstånd.

Efter denna läkarkandidats frågor och undersökningar så var det läkarens tur som idag även det var en ung duktig tjej.  Allt var bara bra och det är bara att fortsätta med de bromsmediciner som verkligen har visat sig haft verkan på Lasses sjukdom.

 

Hem och bara släppte ut hundarna ett tag innan vi tog bilen till Tumba för att nu beställa hem virket och sedan handla allt som vi kunde ta i bilen.  Tyvärr hade de ändrat sitt system, något som killen inte visste i går när vi var där och man kan bara beställa hemleverans via telefon.  Fick i alla fall med oss alla skruvar, järn och massa andra tunga saker.

En tur in på Maxi på hemvägen innan vi åkte vidare hem och jag grillade varsin hamburgare till oss   

Det var gott och just efter denna så kände jag att orken tog helt slut för mig och jag sa till Lasse att jag tänker sätta mig ner i en timme och lyssna på min bok.  Lasse fortsatte att jobba på tomten och jag satte mig ner i en stol i solen och hade det ganska så bra tills det plingade till i min mobil och jag hade fått ett SMS från Tele 2.

Har ju haft en hel del turer med Tele 2 sedan jag den 6 augusti upptäckte ett samtal från mig till Algeriet på 4 timmar 31 minuter och 1 sekund. Detta samtal hade påbörjats klockan 10 på kvällen och avslutades då halv 3 på morgonen och en liten nätt summa av 2320 kr och 20 öre.

Naturligtvis hade inte jag ringt, hade inte ens använt mobilen så detta var verkligen en gåta som kunde få mig att gråta.

I tisdags fick jag hem en detaljredovisning på mina samtal och det är riktigt skrattretande att läsa denna.  Jag ringer ingenting på denna. På en månad hade jag ett samtal med vår dotter och 2 samtal med vår son och 3 samtal med min pappa.

Så nu trodde jag ju att detta skulle bli utrett och att de måste inse att jag inte har ringt detta.

Men enligt dem så har samtalet kommit från mitt SIM kort och då är det bara jag enligt dem som kan ha ringt och därmed är jag skyldig att betala.

Skulle steka pannkakor men inte ens detta klarade jag denna dag efter detta sms och det blev verkligen inte som de brukar

så tråkiga  men ganska goda.

Hade ringt Tele 2 innan jag började med maten och det var ca 30 minuters väntetid så jag slog 1:an som betyder att de ska ringa upp, vilket de gjorde när jag satt och åt.

Talade länge med en kille som beklagade men sa att han kunde inte gå emot sina kollegor för då skulle han komma i dåligt dager. Men han försökte i alla fall hjälpa mig och i morgon kommer en av de högre cheferna att ringa upp till mig och så får vi gå vidare med detta.  Tyvärr känns det som om jag i alla fall kommer att få betala.

 

Kvällen fortsatte framför TV:n som vanligt

Några bra steg  fick jag inte till idag.

I morgon är det fredag och stora badar dagen för hundarna.

 

Ia

 

 

 



Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards