Alla inlägg den 16 september 2019

Av Rehn/Hornesjö - 16 september 2019 07:45

 

Temperaturen kryper hela tiden neråt men så länge solen skiner är jag nöjd och i morse vaknade jag tidigt av en stor vit måne på himlen. så vädret verkade redan då var klart och fint.

Eftersom det var en hel del på agendan denna dag så var det lika bra att stiga upp så fort jag vaknade.

Vårt pulverkaffe var slut och Lasse frågade om han skulle öppna en ny påse eller öppna ett nytt paket med riktigt kaffe istället och vi valde de senare.  Men vad jag ångrade mig, har blivit så van vid detta pulverkaffet som verkligen smakar kaffe och blev så besviken på det nybryggda. Men nu får vi göra av med detta paket innan vi öppnar en ny på med instantkaffe.

 

Lasse skulle vara på vårdcentralen för prover klockan 09.00 så det passade bra att jag hängde på och handlade det som vi måste ha medan han var och tog sina prover. 

Sen blev det en tur till Kungens Kurva för att handla hundmat. 

   

Sen hem igen för att fortsätta att skruva och ta bort bräder, men fy sjutton vad jag frös. Tur i alla fall att jag hade trädgårdshandskar på mig för händerna värkte som tandvärk idag och det var både kylan och allt skruvande som spelade in.

Småttingarna lekte och stojade som vanligt, men de lite äldre tog allt med ro och Qling bryr sig inte ett dugg om vad som händer runt honom

 

Anmälde mina småttingar till en unghundskurs som kommer att börja den 5 november och får hoppas att det ska funka att gå på samma kurs med dem, men de måste ju lära sig att livet inte bara är en lek.

 

En liten tur till Hallunda för att handla lite färsk pasta fick det bli. Sen en tur till Hornbach för nu hade Lasse massa idéer som skulle kolla upp gällande trall och grus.

 

Dagen fortsatte på tomten fast jag frös och någon tid med min ljudbok hann jag inte med.

Inte heller några hundpromenader denna dag, men tror inte hundarna tog någon skada av detta.

     

Började med middagen redan vid halv 5, eller mycket tidigare med köttfärssåsen som måste stå och sjuda länge för att bli riktigt god.

 

Glamour, halv 8 hos mig, Idol, det var det som skulle ses denna kväll, men jag måste väl erkänna att det bara var Glamour som jag såg helt och hållet. Tröttheten tilltog ganska tidigt denna kväll.

Inte heller denna dag    lyckades jag med mina 10,000 steg.

Men det kändes ändå ganska okej.

I morgon är det en ny dag och jag hoppas att det ska kännas lite varmare så att mina leder inte helt tar slut på grund av kylan.

 

God natt 

Ia

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards