Alla inlägg den 14 september 2019

Av Rehn/Hornesjö - 14 september 2019 08:27

 

Så här såg det ut när jag vaknade på lördagsmorgonen och det kändes att det var kallare idag.

Vaknade vid 5 tiden men somnade om och hade en tokig dröm. 

Tror att vi var på Öland men huset var jättestökigt, det låg saker överallt och då kommer en konsulent från SKK och ska se mina papper. Jag börjar leta överallt och hon hängde med mig som en magnet och jag blev ganska så irriterad på henne och det gjorde att jag nästan skrek till henne att hon skulle försvinna. Jag fortsatte att leta och då säger helt plötsligt Lasse att "låg inte alla hundpapper i den vita plastpåsen som jag kastade när vi skulle hem från utställningen". Jaha, den var alltså borta.  Mitt i allt detta kommer det en kille som ska sätta upp massa discolampor i vår storstuga och jag ber då konsulenten att lämna oss, vilket hon gör, men samtidigt som hon ska gå så kommer det en familj med en labrador och säger att de är så glada att vi har bjudit in dem, jag försöker förklara att det inte är så bra att de kommer men de bara skrattar och säger att vi är så glada och går in och sätter sig bland alla dessa discolampor som snurrar i taket.

Vaknar upp och tänker på mina papper, men kommer direkt på att de finns ju in sina pärmar.

Man kan ju undra vad allt kommer ifrån.

 

Började sedan dagen med att ta med mig Z på en längre promenad, men jisses jag var helt slut när jag kom tillbaka av detta dragande. Vet i sjutton hur jag ska få henne att fatta att inte dra. Hon är ju så lyhörd och jag jobbar hela tiden med henne på promenaden och hon stannar kvar, hon kommer tillbaka på inkallning och sätter sig vid min sida, ja hon gör egentligen allt jag vill, men så fort jag säger att vi ska fortsätta framåt så finns det bara en växel och det är att komma fram så fort som möjligt.

 När jag kom hem så tog jag mig ann först Yra på trimbordet, hade upptäckt något kladdigt på hennes ena bakben när vi satt och kelade i går kväll och detta måste bort. Det var som om hon hade stoppat tassen i kåda, satt hårt fast och det lättaste hade varit att klippa bort allt, men det ville jag inte utan vi jobbade på med tovutredaren tills allt var borta. Sen fick hon även en liten trimning av fötter, hals och öron

Sen tog jag upp Z på bordet mest bara för en urborstning och leta efter tovor som skönt nog inte fanns.  Efter henne blev det även Zlatan som fick komma upp på bordet och få sig en ordentlig genomborstning.

 

Dagen fortsatte ungefär som i går, men jag hann  alla fall lyssna en timme på min ljudbok medan Lasse höll på att ordna en ny grind utanför dörren. 

Hade lagt 2 kycklinglår i slökokaren som fick sköta sig själv tills det var dags för mig att bara skala lite rotfrukter för att göra en rostad gratäng.

 

Rotfruktsgratängen blev god och i min smak, annars så smakade det inte så mycket och såsen jag gjorde av skyn i slökokaren var inte alls i min smak, men Lasse gillade den.

 

Lite TV blev det som vanligt, men jag var ganska så seg och mitt knä har inte riktigt klarat av allt vi har hållit på med sedan vi kom hem.

   

Avslutar dagen med att lägga in bilden jag fick av pappa  och dagens steg.

Ny dag imorgon igen

God natt

Ia 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards