Alla inlägg den 28 september 2019

Av Rehn/Hornesjö - 28 september 2019 08:39

     

Måste ha varit jäkligt trött denna kväll, för den bara försvann.

Men jag kom i alla fall snabbt på benen även denna dag och hade lite att göra inne innan jag kom ut i friska luften.

 


Hundarna var med som vanligt, Z har fått för sig att dra Qling i öronen och släpper inte förrän han skriker, så han gör allt för att fly.

Stod och kollade på Lasse när han jobbade och det plingar till i min mobil. Kollar och ser att jag har fått ett samtal från Tunisien, men min mobil är ju spärrad enligt Tele2. Känner mig ganska upprörd och säger till Lasse att jag måste ringa till Tele2 och prata med dem.  Nu var det bara den 5:e personen jag pratade med om mina konstiga samtal och jag lovar att ingen av dessa har sagt samma sak, så jag undrar vad de egentligen kan.  Nej min mobil är inte spärrad för inkommande samtal, säger nu denna kille, men det har ju de andra sagt, men denna säger att det går inte att spärra bara utlandssamtal för då spärrar jag hela telefonen.. Jag känner mig nästan gråtfärdig, ska jag inte våga använda min mobil, för enligt dem är det så lätt med dessa mobiler att när det har ringt någon så räcker det med en liten tusch på skärmen för att det ska bli en återuppringning. 

Frågar efter våra spärrpaket som enligt dem skickades via Postnord den 18 september och inte har kommit fram.  Jo då de är skickade och ska vara hos oss inom 2 dagar enligt killen, men vi har inte fått några.  Orkade inte dividera mer med denna kille utan vi åker ner till centrum och jag går in och visar allt på skärmen för killen i butiken.  Han ringer upp deras support och berättar vad som händer med min mobil och även att jag har blivit lovad spärrpaket, nu säger denna kille att det finns inga fysiska spärrpaket, utan allt görs från dem eller från min egen mobil. Ja ja, ännu en som säger något helt annat.  Nu lovar i alla fall denna kille att han har spärrat både in och utgående samtal från utlandet och även satt en spärr på hur mycket jag kan ringa för.

Åker hem efter att vi har handlat men måste tillbaka till centrum igen för Lasse ska på blodtryckskontroll klockan 14.15.  När vi sitter i väntrummet så ringer min mobil och det är ett nytt samtal från Tunisien.  Jag blir snart galen, lika bra att bryta alla kommunikationer med omvärlden, för nu orkar jag inte längre.

 

Regnet bara öste ner hela dagen och jag hade ingen lust med någonting

 

 Kände inte ens för att laga middag så det fick bli en kall sådan och lätt att göra.

  Gjorde  en sallad med avocado och räkor och sedan lite rostbiff och potatissallad, men varför jag öste upp denna potatis fattar jag inte för varken jag eller Lasse smakade på denna.

Men det andra var gott.

 

Slökollade lite på TV under kvällen.

Klassfesten var superrolig i kväll.  Sen tog jag bara hand om köket och gick upp för att fortsätta slökolla på TV tills jag kunde somnade.

Ia

 

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards