Alla inlägg under september 2019

Av Rehn/Hornesjö - 23 september 2019 08:04

   

Morgonen kändes okej och även solen visade sig, så jag valde kläder efter morgonens temperatur som jag hoppades bli bättre under dagen.  Hade sovit rätt hyfsat och som vanligt blev det lite bättre med djupsömnen under nattens sista timmar

 

Kom iväg bra och Yra och Olga fick lite extra godis att ha under dagen när de skulle vara ensamma.

Fick en bra plats för tältet och snart så hade vi våra vänner vid sidan.

 

Vi skulle in som 42 hund så det var rätt många innan vi fick beträda denna gräsplan, ett härligt gräs som luktade både harar och annat och det kände ju lilla Zlatan direkt.

Hoppades ju naturligtvis att han denna dag skulle kunna sköta sig lite bättre än vad han gjorde på Böda utställningen då han fullkomligt slickade marken istället för att springa runt.

Men innan det var hans tur så var det 2 söta små hanar och en liten söt tik som gick i valpklassen.  Hade anmält både Z och Zlatan i respektive juniorklass, men detta fanns inte idag utan båda dessa gick som vuxna.

I Zlatans klass var det han själv på 9 månader och en annan hane på 4 år. 

     

Tror nog att om Zlatan hade kunnat visa sin bästa sida så borde han ha vunnit, men klart att en 4:a åring är ju mer sansad i ringen.  Men Zlatan har allt som ska finnas på rätt plats.

   

 Men som vanligt blev det i alla fall en bra kritik och ett HP

Efter detta så var det vår snygga veterankille Qlings tur och honom verkligen gillade domaren.

       

Denna dag slog han till med att bli både bästa hane, Big 2:a  och även som avslut även BIS 3:a i veteranklass.

Tyvärr inga bilder eftersom vi bara filmade och detta kan jag inte visa längre i denna blogg.

Sen var det Z:s tur att få visa upp sig och hon är jätteduktig på både bordet och när hon ska visa sig för domaren, så där behöver jag inte jobba speciellt mycket.

     

Bra kritik även för denna dam som idag fick bli BIM

 

Har nog aldrig frusit så mycket som jag gjort denna dag och mitt onda knä blev inte bättre av att kylan fanns och det värkte och svullnade upp, men jag klarade ändå av att springa runt i ringen.. Det småduggade och iskalla vindar som gick genom märg och ben på mig.  

Men dagen kändes ändå lyckad och det är ju alltid roligt att få visa upp Qling som alla bara älskar.

   

När vi kom hem så slängde sig våra hundar som hade varit med under dagen, på golvet och somnade direkt

Lasse var jättehungrig och tänkte ställa sig och steka ett par ägg till sig, men jag tyckte att klockan var ju i alla fall halv 5 så det var väl lika bra att jag fixade ihop någon middag.

Inget jag hade tänkt innan men jag tog fram två plankor och ställde in i ugnen, snabbtinade 2 kycklingfiléer och gjorde en Cafe de Paris sås.  Några tomater hade jag inte hemma så det fick bli torkade tomater i stället.

 

Blev väl inte de snyggaste plankorna, men det smakade bra i alla fall.

 

Fick sedan för mig att göra lite glass, men vet i sjutton vad som hände för den ville inte frysa, men den smakade bra som en gräddig drink utan alkohol..

Somnade sedan gott i soffan och vaknade till strax innan 22 och insåg att jag hade missat att se Beck.

Idag lyckades jag     i alla fall

 

God natt

Av Rehn/Hornesjö - 21 september 2019 07:03

   

Vaknade tidigt men lyckades hålla mig kvar i sängen till klockan var kvart i sex

Kroppen kändes som om den blivit överkörd av en ångvält och förkylningen var nu ett faktum.

Detta har jag inte tid med nu inför alla både utställningar, prov, tävling och åtagande  fram till den 6 oktober.

Varmare var det i alla fall denna morgon, men det känns som om det är både på gott och ont, kläderna åker av och på hela tiden och gammal som jag är tror jag på mammas ord om att hålla kroppen varm.

 

Idag blir det lite mer filande på Zlatan, men hans ulliga valppäls får sitta ett tag till.

 Dagen förflöt och var riktigt skön

   

Klarade av att få sitta ner en stun utomhus och ta en lätt lunch och eftersom vi redan hade varit iväg och handlat det vi skulle och inte behövde ta ut bilen mer denna dag så bytte vi ut lättölet mot folköl.

 

Var så varmt och gott att jag satt ute och lyssnade på min bok i nästan 2 timmar. 

 

Hade varit till Ica Maxi på förmiddagen och köpt oss en krabba och Lasse ville då även in på systemet för att köpa ett sprudlande vin till denna.

 

Gott var det och jag lyckades få till två goda smörgåsar med krabbkött.

 

Kvällen förflöt som den brukar  med TV:n

Även denna dag    misslyckades mina steg.

I morgon är det utställning och jag önskar mig både värme och många steg i ringen.

 

Ia

  

Av Rehn/Hornesjö - 20 september 2019 07:39

 

Så var det fredag och en massa hundjobb på agendan. Så direkt efter vår och hundarnas frukost och lite snabb rastning av dem så satte jag igång med att bada både Qling, Z och Zlatan.

  Började med dessa två som det inte är något problem med, de står snällt i duschen och låter mig tvaga dem ordentlig.

Sen var det Zlatans tur och jag hade förberett Lasse på att han kanske skulle få ta över Zlatans bad, nere på Öland var jag helt slut efter hans bad och det sista som gjordes innan Böda utställningen fick Lasse ta hand om.

Men idag var han helt annorlunda och precis som han hade varit inne vi åkte til Öland och han stått i duschen, så jag var inte ett dugg slut när badet var gjort. Tyvärr ingen bild på honom eftersom jag inte ville lämna honom på bordet för att hämta mobilen.

När alla var badade och torkade med torkduk så fick de vara i hallen där jag alltid lägger många stora badlakan så att de kan få rulla och torka sig själva en del innan det är dags för fönen.

Började med Qling idag med fön och trimning och där efter blev det Zlatan och jag kände att han kanske inte alls skulle gilla den stora fönen som låter en hel del, men även det gick bra och det märks att killen börjar bli stor och fattar vad man säger.

Det värsta och svåraste med att trimma denna kille är fötterna, han är både kittlig och lite halvskraj för saxen, så han gör allt för att vika in sina ben och gömma fötterna under kroppen, så där måste vi vara två för att åtminstone få något gjort.

Kan väl inte påstå att jag blev helt klar med honom så det blir nog en del filande även under morgondagen.

Sist så blev det Z:s tur att komma upp på bordet

  och denna tjej verkligen njuter på bordet och av den varma luften som smeker hennes päls.  Inga som helst problem med att varken bada, trimma eller torka.

 

Medan jag stod i trimmet så ringde min mobil och det var från Tele2, jag hade ett inbokat samtal med dem efter mitt 5:e klagomål under gårdagen och denna gång skulle en av de högre cheferna få ta vid.  Jag hade påtalat att det inte går att prata med deras mobilnät i vårt hur utan hade bett dem ringa på hemnumret, men detta hade  tydligen inte gått fram. Så nu stod jag här och försökte hitta en plats att snacka på, jag hade fortfarande inte klätt på mig eftersom jag hade varit i duschen hela morgonen med hundarna och ville helst inte gå utanför tomten för att prata. Jag sa att vi kommer inte att höra varandra men han var envis och sa att han hörde mig bra, haha, ja inte många sekunder och så var han borta, fyra gånger försökte han ringa upp men samtalen bara kopplades bort, så jag var tvungen att barfota och med en tunn kofta ge mig upp till busshållplatsen och hoppas på att han skulle ringa igen, vilket han gjorde.

Han började snyggt med att han litade på mig, men att allt ändå pekade på att det var jag som hade ringt upp till Algeriet. Jag förklarade att min mobil låg i köket på laddning och jag hade ingen som helst kontakt med den under dessa timmar. Sedan undrade jag hur det just kunde bli 4 timmar 31 minuter och 1 sekund och det hade han svar på för han kunde tänka sig att jag hade hört att det ringde, gick och kollade detta och kom åt knappen på återuppringning, sen hade jag vaknat och gått upp för att kolla vid halv 4 på min mobil och upptäckt detta och lagt på. Detta hade jag enligt honom gjort utan att egentligen menat det.  Kände som ett slag i ansiktet när han sa dessa ord och kunde inte fatta vad han egentligen hade sagt.  Kände sen att det var ju ingen mening att fortsätta att bestrida för jag har ju inget bevis. Då säger killen att "detta är vi med om dagligen, men tyvärr kan vi inte göra något åt detta" det går inte att komma åt de som har detta nummer.. så jag känner eftersom jag litar på vad du säger så bjuder jag på halv avgiften.  Kände mig inte nöjd, jag anser att han sitter och erkänner att de har detta problem och sedan tycker i alla fall att vi kunder som drabbas ska betala för detta.  Jag orkar inte bestrida mer och efter den sista oktober så kommer jag i alla fall att ta detta vidare och får väl känna att det är bättre att inte behöva betala hela summan.

 

Innan vi sedan åkte iväg till Skärholmen så passade jag på att grilla varsin hamburgare

Fick bli en repris på gårdagen.

 

Lasse ville in till Hörsam och höra när de kunde ta emot hans hörapparat och jag skulle till en affär och handla lammkotletter.  Lasse tyckte att vi kunde ta maten först och sedan Hörsam, men när vi kom fram till denna butik så hade de stängt redan klockan 14,00 denna dag.

När vi kom hem igen så kom pappa samtidigt med oss och lämnade lite hundgodis.

Kände att jag hade bara en skiva kvar på min bok och denna ville jag koppla av med, men idag fick det bli inomhus för det småregnade hela tiden.

 Hade behövt göra så mycket mer denna dag men orken avtog hela tiden och till slut var jag tvungen att inse att det var lika bra att lägga ner mina tankar på att göra det  jag hade tänkt.

 

Middagen blev i alla fall bra och jag åt nog lite väl mycket med lamm, men det är svårt att sluta när det är gott

 

Efter denna middag hade jag verkligen behövt att gå en runda, men orken fanns fortfarande inte och nu kände jag en begynnande förkylning vara på väg..

När vi satte oss för att se på Idol så frågade Lasse om vi inte hade någon glass hemma, något som vi inte hade, men vi hade allt som behövdes för att jag skulle ställa mig i köket och göra en god vaniljglass

Det är så gott  med hemgjord glass och även nu kändes det som om jag åt lite väl mycket, men det skiter jag i.

 Men mina steg igår blev inte många   och sen alla kalorier jag satte i mig under dagen gjorde inget bra.

Får hoppas att morgondagen kan ge mig lite mer energi så att jag kan få röra mig lite.

Ia

 

   

 

Av Rehn/Hornesjö - 19 september 2019 23:00

 

I dag var det återigen lite varmare och det kändes bra

En hel del hade vi på agendan denna dag.  Så dagen började som vanligt med frukost för oss och hundarna och sedan lite utevistelse för hundar och oss innan vi åkte iväg till Huddinge sjukhus

 

Blev bara en liten stund i väntrummet innan Lasse blev inropad. Idag var det en läkarstuderande tjej som först fick ta hand om honom och hon var så gullig. Jag är ju med som Lasses öron för att verkligen få veta vad som sägs, tyvärr hjälper inte hans hörapparater som de borde och det kan bli en del missförstånd.

Efter denna läkarkandidats frågor och undersökningar så var det läkarens tur som idag även det var en ung duktig tjej.  Allt var bara bra och det är bara att fortsätta med de bromsmediciner som verkligen har visat sig haft verkan på Lasses sjukdom.

 

Hem och bara släppte ut hundarna ett tag innan vi tog bilen till Tumba för att nu beställa hem virket och sedan handla allt som vi kunde ta i bilen.  Tyvärr hade de ändrat sitt system, något som killen inte visste i går när vi var där och man kan bara beställa hemleverans via telefon.  Fick i alla fall med oss alla skruvar, järn och massa andra tunga saker.

En tur in på Maxi på hemvägen innan vi åkte vidare hem och jag grillade varsin hamburgare till oss   

Det var gott och just efter denna så kände jag att orken tog helt slut för mig och jag sa till Lasse att jag tänker sätta mig ner i en timme och lyssna på min bok.  Lasse fortsatte att jobba på tomten och jag satte mig ner i en stol i solen och hade det ganska så bra tills det plingade till i min mobil och jag hade fått ett SMS från Tele 2.

Har ju haft en hel del turer med Tele 2 sedan jag den 6 augusti upptäckte ett samtal från mig till Algeriet på 4 timmar 31 minuter och 1 sekund. Detta samtal hade påbörjats klockan 10 på kvällen och avslutades då halv 3 på morgonen och en liten nätt summa av 2320 kr och 20 öre.

Naturligtvis hade inte jag ringt, hade inte ens använt mobilen så detta var verkligen en gåta som kunde få mig att gråta.

I tisdags fick jag hem en detaljredovisning på mina samtal och det är riktigt skrattretande att läsa denna.  Jag ringer ingenting på denna. På en månad hade jag ett samtal med vår dotter och 2 samtal med vår son och 3 samtal med min pappa.

Så nu trodde jag ju att detta skulle bli utrett och att de måste inse att jag inte har ringt detta.

Men enligt dem så har samtalet kommit från mitt SIM kort och då är det bara jag enligt dem som kan ha ringt och därmed är jag skyldig att betala.

Skulle steka pannkakor men inte ens detta klarade jag denna dag efter detta sms och det blev verkligen inte som de brukar

så tråkiga  men ganska goda.

Hade ringt Tele 2 innan jag började med maten och det var ca 30 minuters väntetid så jag slog 1:an som betyder att de ska ringa upp, vilket de gjorde när jag satt och åt.

Talade länge med en kille som beklagade men sa att han kunde inte gå emot sina kollegor för då skulle han komma i dåligt dager. Men han försökte i alla fall hjälpa mig och i morgon kommer en av de högre cheferna att ringa upp till mig och så får vi gå vidare med detta.  Tyvärr känns det som om jag i alla fall kommer att få betala.

 

Kvällen fortsatte framför TV:n som vanligt

Några bra steg  fick jag inte till idag.

I morgon är det fredag och stora badar dagen för hundarna.

 

Ia

 

 

 



Av Rehn/Hornesjö - 18 september 2019 07:07

 

Lite varmare idag på morgonen i går, men det säger ju inte att det är bättre, för allt har med vinden att göra.

Tog ett tag innan jag kunde komma till ro och somna, men sen sov jag ganska så gott fram till klockan var 3, började direkt att planera men insåg snabbt att jag måste få sova några timmar till och jag somnade och vaknade inte förrän klockan var nästan halv 7.

 Idag efter frukosten så gick Lasse direkt ut och började planera inför flytten av alla bräder från framsidan till baksidan där släpet står.

Själv satt jag igång med ett större projekt, som jag egentligen hade velat göra innan sommaren, men Lasse har sagt hela tiden att han inte orkar med att möblera om våra tunga möbler.

Men nu jäklar skulle detta ske om så jag inte fick någon hjälp.

Är ju ganska bra på att planera och lite eller ganska mycket tankearbete gick åt för att det skulle bli så lätt som möjligt.

Våra tunga skinnmöbler skulle in i det lilla rummet och den stora tunga vita soffan skulle ut till vardagsrummet.

Nu var det ju så att jag måste tömma det lilla rummet innan jag kunde påbörja flytten av skinnmöblerna. 

Bara dynorna på de vita sofforna väger bly, så det fick bli ett kånkande ut med alla tunga dynor först och sedan så skulle de tre även de tunga stommarna ut.. dörrhålet är för litet för att man ska kunna ta dem i rätt läge så det var bara för mig att vända alla på högkant.

När allt var ute så skulle den tunga skinnsoffan och lika stora tunga fåtöljerna in i lilla rummet.  Men nu var ju hela vardagsrummet fyllt med alla möbler och det gällde att tänka rätt och få varje sektion på plats samtidigt som jag måste ta bort den andra soffan.

Men envisheten segrade och jag hade efter både trötthet och svettningar under nästan 2 timmar äntligen allt på plats.

  Nu var det bara städningen kvar, men den skulle få vänta. Nu orkade jag inget mer

 Gick ut för att hämta Lasse och berätta vad jag hade gjort. Han blev ganska så förvånade eller egentligen inte, för han vet ju hur envis jag är.

Själv hade han jobbat minst lika bra som jag med att förflytta virket till släpkärran.

 

Nu var vi trötta båda två och hade egentligen behövt en fika, men nu när vi ändå var i varv så var det lika bra att smida medan järnet var varmt.

En tur till Byggmax för att kolla på virke och allt annat som hör till när vi nu ska påbörja en ny uteplats på vår framsida.

 

Blev en liten tur in till Centrum för att handa ägg och fil.

Sen hem och nu var Lasse hungrig och vi satte oss framför TV:n med ett par mackor och en lättöl.

Sen satte jag igång att städa vardagsrummet, det lilla får vänta.

 

Hade tänkt grilla lite hamburgare men när jag skulle börja med maten så kände jag ingen hunger och frågade Lasse om det var okej med bara lite vegomat.

  Kokade 6 stycken små delikatesspotatisar som jag sedan stekte. Ett par skivor var av Halloumin och så en svampgratinerad zucchini.

Lasse åt rent, men jag fick bara i mig lite

 

Sen fortsatte kvällen framför TV:n

Mina 2 killar fick mest röster denna kväll på Idol och jag gillar dem båda väldigt mycket.

 

Bestämde mig sedan för att gå och lägga mig och kolla lite på TV från sängen

 

Även denna dag lyckades jag inte med mina steg

 

I morgon ska jag följa med Lasse till Huddinge sjukhus och sen blir det hundgöra resten av veckan.

Ia






Av Rehn/Hornesjö - 17 september 2019 07:03

 

Men vad är detta, jag som hade hoppats på en varmare dag idag för att kunna vara ute och jobba på tomten, så detta hade jag absolut inte väntat mig.

 

Var fortfarande supertrött  när jag strax innan 6 klev ur sängen och hade helst velat återvända till den varma sängen och få sova vidare.

Hundarna som har varit så duktiga nere på Öland och inte gjort ett ljud ifrån sig före klockan 7 har nu även de ändrat sig till att vilja ha mat klockan 6 igen, men det försöker jag i alla fall att få dem att förstå att de inte får.

Började morgon direkt med att jobba utomhus. Vi har idag varit i Stockholm en hel vecka och jobbat varje dag med denna förbaskade tomt.

 

Höll på fram till klockan var strax före 13,00 då vi skulle upp till återvinningen för att bli av med många säckar  från den nerklippta häcken.

Allt annat skräp får vänta lite och det finns ännu mer stora byggsäckar kvar från häcken. Detta är vad vi har varje år när vi kommer från Öland och det är det som gör det ganska tungt, men är ett måste.

 

När vi lämnat allt skräp så ville Lasse till Jula och köpa ett sågblad till tigersågen (som har gått varm nu sedan vi kom hem). Efter det så var vi rätt så hungriga så Lasse föreslog att vi skulle ta något lätt på Mc Donald   så det fick bli en liten meny för Lasse och en kycklingburgare med vatten till mig. Men det var ganska så gott, men får inte bli någon vana. Det var ju faktiskt 2:a besöket på Mc Donald sedan vi kom hem och innan dess hade vi inte varit där på över 1.5 år, så det är nog ingen större fara med dessa feta rätter.

 

När vi kom hem så fortsatte vi igen att jobba. Vädret var isande kallt så fort solen gick i moln, men annars rätt skönt.  Vi gav oss på vår stora tunga murspis som väger ca 1 ton. Lasse hade velat flytta hela spisen, men där sa jag nej, det är inte meningen att vi ska förstöra våra kroppar helt och hållet direkt när vi kommer hem till Stockholm.  Men vi lyckades i alla fall med hävkraft att flytta den en bit och även vända den så den står rakt, för nu måste den ju byggas in i trallen, för jag tror att Lasse har köpt min idé på hur det ska vara.

 

Hundarna fick sköta sig själva även denna dag och det gör de ganska bra. Till och med Olga ville leka och hade hittat en lite leksak som hon sprang omkring med i munnen och retade de andra. Så härligt att se henne så här pigg och glad fast jag hittat en massa oroliga knölar på henne.

 

Vid kvart i 5 gick jag i alla fall in och förberedde middagen som fick bli väldigt enkel.

  Hade en förpackning med skinka och det var 6 skivor i denna så jag delade helt enkelt en fetaost i lika många delar och lindade in osten i skinkan och sedan fick de gratineras i ugnen.  Hade köpt en påse med delikatesspotatis, något som jag sällan gör, men dessa potatisar var så mycket godare än andra och med massa dill så blev det som en riktig sommarmiddag.

Lyckades inte idag    heller med mina 10,000 steg

Avslutade kvällen med att se Kapten Klänning innan jag gjorde mig ordning för sängen.

God natt

Ia 

 

Av Rehn/Hornesjö - 16 september 2019 07:45

 

Temperaturen kryper hela tiden neråt men så länge solen skiner är jag nöjd och i morse vaknade jag tidigt av en stor vit måne på himlen. så vädret verkade redan då var klart och fint.

Eftersom det var en hel del på agendan denna dag så var det lika bra att stiga upp så fort jag vaknade.

Vårt pulverkaffe var slut och Lasse frågade om han skulle öppna en ny påse eller öppna ett nytt paket med riktigt kaffe istället och vi valde de senare.  Men vad jag ångrade mig, har blivit så van vid detta pulverkaffet som verkligen smakar kaffe och blev så besviken på det nybryggda. Men nu får vi göra av med detta paket innan vi öppnar en ny på med instantkaffe.

 

Lasse skulle vara på vårdcentralen för prover klockan 09.00 så det passade bra att jag hängde på och handlade det som vi måste ha medan han var och tog sina prover. 

Sen blev det en tur till Kungens Kurva för att handla hundmat. 

   

Sen hem igen för att fortsätta att skruva och ta bort bräder, men fy sjutton vad jag frös. Tur i alla fall att jag hade trädgårdshandskar på mig för händerna värkte som tandvärk idag och det var både kylan och allt skruvande som spelade in.

Småttingarna lekte och stojade som vanligt, men de lite äldre tog allt med ro och Qling bryr sig inte ett dugg om vad som händer runt honom

 

Anmälde mina småttingar till en unghundskurs som kommer att börja den 5 november och får hoppas att det ska funka att gå på samma kurs med dem, men de måste ju lära sig att livet inte bara är en lek.

 

En liten tur till Hallunda för att handla lite färsk pasta fick det bli. Sen en tur till Hornbach för nu hade Lasse massa idéer som skulle kolla upp gällande trall och grus.

 

Dagen fortsatte på tomten fast jag frös och någon tid med min ljudbok hann jag inte med.

Inte heller några hundpromenader denna dag, men tror inte hundarna tog någon skada av detta.

     

Började med middagen redan vid halv 5, eller mycket tidigare med köttfärssåsen som måste stå och sjuda länge för att bli riktigt god.

 

Glamour, halv 8 hos mig, Idol, det var det som skulle ses denna kväll, men jag måste väl erkänna att det bara var Glamour som jag såg helt och hållet. Tröttheten tilltog ganska tidigt denna kväll.

Inte heller denna dag    lyckades jag med mina 10,000 steg.

Men det kändes ändå ganska okej.

I morgon är det en ny dag och jag hoppas att det ska kännas lite varmare så att mina leder inte helt tar slut på grund av kylan.

 

God natt 

Ia

 

Av Rehn/Hornesjö - 15 september 2019 07:20

   

Söndag och jag hade hoppats kunna sova lite längre, vilket inte hade varit något problem om inte Lasse envisas med att stiga ur sängen och vilja släppa ut hundarna, som gott hade kunnat vänta minst en timme till.

Ja ja vi hade så mycket att jobba med denna dag så lika bra att komma igång tidigt.

Efter frukost så frågade jag Lasse om han hade lust att följa med mig på promenaden med Z och då ta med sig Zlatan och jobba lite med honom också.

Trodde knappt mina öron när han svarade att han kunde göra detta.

Jag jobbade med Z i långlina, så mycket jobb med Zlatan såg jag inte till, men han fick i alla fall en promenad.

 

Promenaden tog på dem båda och de somnade direkt när vi kom hem, helt utslagna på köksgolvet.

Skruva och bräcka blev sedan dagens arbete  och nog känns det i både rygg armar och händer, men det är så kul att jobba, tycker jag

Tomten ser ju inte speciellt vacker ut nu när allt tas bort, men vi hoppas väl att det ska kunna bli det sedan när vi kan börja planera. Planera hade jag gjort, men så kommer Lasse och säger att han ska bygga en uteplats, något som inte jag vill ha, jag vill ha en platt mark där man inte behöver snubbla och inte massa småsaker överallt.  Jaja , vi får väl se vad som händer, det är inget som är gjort på en gång.

Gick ut på baksidan och hittade 4 små stänger av rabarber och dessa tog jag hand och och gick in och gjorde en liten paj, lagom till oss två och så blev det ett avbrott i jobbet med en fika

 

Dagen fortsatte och vi jobbade på och kände oss rätt duktiga så när klockan var vid 16-tiden så hade jag velat planera något gott på grillen, men det blåste nu ännu kraftigare än vad det hade gjort under dagen, så att så vid grillen var inget jag riktigt kände för.

Nej jag gick in i stället och planerade om vår middag

   som fick bli wokad fläskfilé med ris istället.  

Hoppade tidigt in i duschen och Lasse var sedan snäll och tog hand om mina värkande fötter.   

 

Kollade på Morden i midsummer innan jag bestämde mig för att nu var det dax för sängen.

I morgon är det ny vecka och en hel del på agendan, så just denna dag får nog tomten vila och även vi får använda lite andra kroppsdelar.

Kom inte upp i några    10,000 steg under denna dag, men det blev ju annat i stället, som jag kände mig nöjd med.

God natt

Ia

 


Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards