Direktlänk till inlägg 24 september 2020

Torsdag

Av Rehn/Hornesjö - 24 september 2020 07:02


I natt blev det färre djupa timmar igen.

Vaknade till en grå vägg utanför fönstret, så dimmigt var det.


Till frukost blev det idag en   grytlapp, kunde inte låta bli att ha något i händerna medan jag åt min macka och drack mitt kaffe.  Det tog lite längre med grytlappen en med själva frukosten, men gick ändå inte att släppa den innan den var färdig.

Kände att vi ville iväg rätt tidigt för Lasse vill göra något och gärna åka runt och kolla på ny bil. Han vill ha en med automatisk växellåda. Men först blev det en tur till Maxi för att handla lite.

  Inte ett ljud hördes från hundarna och när vi steg ur bilen för att lämna av varorna så såg det ut så här. Alla låg kvar i köket och sov.


Klockan var nu ca 11,00 och vi for iväg till Segeltorp för att kolla på bil.

Först till Torvalla där vi köpte vår Touran som vi har nu och jag är jättenöjd med, den har vara gått 4000 mil och vi har haft den i fyra år, men nu är det just växellådan som Lasse inte gillar.

Där hittade han direkt sin bil, en vit snygg Mazda med alla tillbehör han ville ha.  Men jag blev lite snål när de bara ville betala ca 70,000 för vår bil, jag hade i alla fall räknat med 100,000 tusen så jag ville att kolla på andra ställen.  Det blev 3 bilfirmor till men vi hittade inget som passade oss, så vi åkte hem igen och  nu var klockan nästan halv 2 och vi var rätt svultna.

Hade kokat en bas på morgonen till en laxsoppa till Lasse och den kunde även jag äta med bara räkor i.


 

Blev lite väl mycket med potatis i, vi som nästan inte äter någon och jag hade gjort denna soppa till 2 personer och tagit så mycket potatis som det stod i receptet, men vad gjorde det, hundarna gillar det som blir kvar.


Pappa kom förbi med en kasse med lite böcker och han vet vad vi behöver nu så han hade med sig denna    skrattbok och nog fanns det en hel del att skratta åt.

Jag fixade till lite pannkaka till oss, vi var ju rätt nöjda efter soppan så detta var ett lagom tillskott

  som middag.

Sen blev det denna kväll bara Zlatan och Åberlix som fick följa med på en riktigt lång promenad och det märktes att Åberlix blev rätt trött i sina små ben.


Avslutade sedan kvällen med som vanligt Alla mot Alla och när dessa två   är med , då får man verkligen en underhållning.

Bestämde mig för att lägga mig direkt efter detta och försöka få lite mer djupsömn den kommande natten.

Ia



  

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 26 april 07:49

Ja detta skitväder vaknade jag upp till denna morgon. Natten hade känts så där och det är alltid spännande att kolla av mina värden på klockan         Grönt på ANS i alla fall men resten var väl inte vad jag hade hoppats på.. Hade myck...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 22 april 09:44

Måndag '   Lika kallt även denna dag  Natten kändes bättre än vad den denna morgon visade         Trodde på grönt denna morgon, men det blev orange.  Ja bättre än rött i alla fall. Bara 30 minuters djupsömn denna natt. Tycker att jag ...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 18 april 09:22

Torsdag   Forstfarande kylig morgon och idag skiner inte ens solen Natten blev så där         Kändes som jag nu var tillbaka på ruta 1 igen. Idag fyller Lasse 81 år och vi ska väl inte fira detta på något speciellt sätt. Fick upp e...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 15 april 09:31

Måndag   Så var det kallt igen.         Så såg det ut efter denna natt.  Fattar inte varför mitt ANS är på rött, tycker att jag känner mig ganska lugn. Idag var det vägning igen eftersom det var måndag och det där med att äta choklad s...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 12 april 08:35

Torsdag             Lite orolig natt med många uppvakningar och tyvärr inte en grön app som jag vill ha. Det var riktig kallt ute idag igen och jag kände så fort jag satte foten utanför dörren att jag frös. Kände inte att vi direkt m...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards