Direktlänk till inlägg 22 december 2019

Söndag

Av Rehn/Hornesjö - 22 december 2019 14:27

Vaknade före fem i morse och sen var det lögn att somna om

 

Tur att jag somnade tidigt så det blev några timmar.

Även idag var en tung dag och jag klarade inte av att stiga upp på bandet.

Kroppen värkte som tandvärk och jag kände ingen lust för någonting. Var tvungen att åka till Maxi för att handla lite och då ville jag dit tidigt för att slippa trängas med folk.

Men innan tog jag tag i installation av den nya Telia boxen, det var lättare än vad jag hade trott och vi fick en helt annan bild.

Sen blev det att åka iväg.

Hem och kollade lite på skidor innan vi skulle ta alla hundarna med på promenad. Tyvärr så kände jag att jag bara orkade Z i magbälte för att iallafall slippa rycken i armarna.

Lasse tog då vara Qling och så bestämde vi oss för att ta en runda till med de andra. Tyvärr strejkade kroppen för mycket.

Slog mig i stället ner framför TV:n och kollade på skidor.

Fick mail från Danmark och det var Else som skrev om fina Fanny som nu har passerat 15 år och är fortfarande samma livliga tjej.

    Denna härliga familj som köpte Fanny när de bodde här i Sverige som Diplomater har vi haft bra kontakt med under alla år, även när de flyttade till Danmark igen.

Är så glad för deras skull att de fick denna friska fina lilla tjej som har fått vara med på allt sedan första dagen hon flyttade hem till dem.

Blev mycket TV tittande under dagen, skidor är alltid kul att kolla på och att se våra svenska tjejer ta medaljer är alltid lika roligt.  Tyvärr är ju inte killarna på samma våglängd.

 

Det blev en mycket lätt middag på bara kalvsylta och potatis


Kvällen fortsatte framför TV:n och nu när vi hade så många kanaler att kolla på och nästan film på alla så visade det sig att det var ju bara gammal skåpmat som vi redan sett.

Men Jurassic World har hade vi inte sett och den var ju ganska läskig, fast man vet att det är fantasi så levde i alla fall jag in i filmen .  Den slutade  klockan 23,30 och nu tänker jag stänga ner min mobil.

God natt.

I morgon blir det att förbereda julmaten.

Ia




 
What do you want to do ?
New mail
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 29 april 09:07

Måndag   Äntligen de grader man vill se på termometern Natten kändes ganska okej         Men enligt denna tabell så hade den varit sämre än vad jag trodde. Skit samma, min känsla är viktigare än vad det står skrivet. När vi sitter v...

Av Rehn/Hornesjö - Fredag 26 april 07:49

Ja detta skitväder vaknade jag upp till denna morgon. Natten hade känts så där och det är alltid spännande att kolla av mina värden på klockan         Grönt på ANS i alla fall men resten var väl inte vad jag hade hoppats på.. Hade myck...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 22 april 09:44

Måndag '   Lika kallt även denna dag  Natten kändes bättre än vad den denna morgon visade         Trodde på grönt denna morgon, men det blev orange.  Ja bättre än rött i alla fall. Bara 30 minuters djupsömn denna natt. Tycker att jag ...

Av Rehn/Hornesjö - Torsdag 18 april 09:22

Torsdag   Forstfarande kylig morgon och idag skiner inte ens solen Natten blev så där         Kändes som jag nu var tillbaka på ruta 1 igen. Idag fyller Lasse 81 år och vi ska väl inte fira detta på något speciellt sätt. Fick upp e...

Av Rehn/Hornesjö - Måndag 15 april 09:31

Måndag   Så var det kallt igen.         Så såg det ut efter denna natt.  Fattar inte varför mitt ANS är på rött, tycker att jag känner mig ganska lugn. Idag var det vägning igen eftersom det var måndag och det där med att äta choklad s...

Presentation

Det ska vara gott att leva

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok

Skriv gärna några rader när du har varit och hälsat på denna sida.

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards